21 Σεπ 2015

4 βουλευτές ο ΣΥΡΙΖΑ στο Ηράκλειο

Τέσσερις βουλευτές φαίνεται να εκλέγει τελικά ο ΣΥΡΙΖΑ στο νομό Ηρακλείου με ενσωμάτωση που φτάνει στο 99,47%. Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες φαίνεται πως χάνουν την έδρα τους στο νομό.
Από τις 8 έδρες ο ΣΥΡΙΖΑ φαίνεται να καταλαμβάνει τις 4 και τις υπόλοιπες από 1, η ΝΔ, η Δημοκρατική Συμπαράταξη (ΠΑΣΟΚ – ΔΗΜΑΡ), το ΚΚΕ και το Ποτάμι.
Αυτοί που εκλέγονται βάση της λίστας είναι οι: Αλέξης Τσίπρας, Γιάννης Μιχελογιαννάκης, Βαρδάκης Σωκράτης και Νίκος Ηγουμενίδης. Αν ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ δεν κρατήσει την έδρα στο Ηράκλειο, την θέση θα καταλάβει ο Μιχάλης Κλάδος.
Στη Νέα Δημοκρατία εκλέγεται ο επικεφαλής του ψηφοδελτίου που είναι ο πρόεδρος του κόμματος Βαγγέλης Μεϊμαράκης. Ωστόσο ακόμη δεν είναι σίγουρο τι θα πράξει. Σε κάθε περίπτωση αν δεν επιλέξει να κρατήσει την έδρα, σειρά έχει ο Λευτέρης Αυγενάκης.
Στη Δημοκρατική Συμπαράταξη (ΠΑΣΟΚ – ΔΗΜΑΡ) τα πράγματα είναι ξεκάθαρα, καθώς ο βουλευτής που εξελέγη είναι ο Βασίλης Κεγκέρογλου και με αυτόν θα πορευτεί στην καινούρια Βουλή το συγκεκριμένο μετωπικό σχήμα.
Το ΚΚΕ εκλέγει όπως και στις προηγούμενες εκλογές τον Μανόλη Συντυχάκη και δεν θα υπάρξει ανατροπή.
Και τέλος για το Ποτάμι εκλέγεται ο Σπύρος Δανέλλης ως ο μοναδικός βουλευτής του νομού.


Πηγή: inotos

Ετικέτες ,

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα