16 Σεπ 2015

Η εξήγηση του Λεβέντη: «Γι αυτό έβαλα... όλο μου το σόι στο ψηφοδέλτιο»

Για την απόφασή του να βάλει έξι μέλη της οικογένειάς του στο ψηφοδέλτιο της Ενωσης Κεντρώων, μίλησε ο πρόεδρος του κόμματος, Βασίλης Λεβέντης.

«Εμείς καταδικάζουμε την οικογενειοκρατία», τονίζει μιλώντας στο karfitsa.gr ο Βασίλης Λεβέντης και συμπληρώνει για τους συγγενείς του, υποψηφίους. «Οι συγγενείς μου δεν είναι σε εκλόγιμες θέσεις. Στα Γρεβενά την έδρα δεν θα την πάρουμε. Στο Επικρατείας έβαλα δεύτερο στη λίστα τον αδερφό μου που είναι και ιδρυτικό μέλος της Ενωσης Κεντρώων. Αυτή που μπορεί να εκλεγεί είναι η ανιψιά μου που ηγείται του ψηφοδελτίου των Δωδεκανήσων. Οι υποψήφιοι της Ρόδου απαίτησαν να μπει πρώτη»! «Και να βγει η ανιψιά μου θα παραιτηθεί σε ένα εξάμηνο υπέρ του δευτέρου» σχολιάζει.

Στην εκλογική περιφέρεια της Καβάλας κατεβαίνει υποψήφια η σύζυγός του κ. Λεβέντη, Αναστασία Μεντεσίδου που είναι πρώτη στη λίστα. «Εάν κερδηθεί η έδρα της Καβάλας τότε μετά από έξι μήνες και η σύζυγός μου θα παραιτηθεί» αναφέρει ο κ. Λεβέντης.

«Μάχομαι την οικογενειοκρατία τριάντα χρόνια. Έχω και αδερφό που είναι καθηγητής στη Νομική και θα μπορούσα να τον βάλω πρώτο στο Επικρατείας. Αλλά δεν το έκανα. Η Βουλή θα έχει έναν Λεβέντη. Σας το υπόσχομαι. Κανείς από τους συγγενείς μου δεν βρίσκεται σε εκλόγιμη θέση εκτός από την ανιψιά μου. Εάν κατηγορηθώ ότι έβαλα στη Βουλή μια νέα κοπέλα τριάντα ετών επειδή δεν έβαλα γέρους, τι να σας πω… Αυτοί που μας κατηγορούν δεν ξέρουν το ποιόν μας. Δεν κοιτούν τους Καραμανλήδες και τους Παπανδρέου που έχουν γεμίσει τη Βουλή. Η επίθεση προέρχεται από τα συστημικά κόμματα. Αυτοί μιλούν για μένα. Θα τους κάψει ο Θεός… » καταλήγει ο κ. Λεβέντης.
newsonly

Ετικέτες ,

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα