22 Μαρ 2016

«Ότι Αξίζει… Μια Στιγμή, Ένα Κλικ» – Διαγωνισμός ΦωτογραφίαςΟ Δήμος Χαλκιδέων με την υποστήριξη του Δ.Ο.Α.Π.ΠΕ.Χ και του Εργαστηρίου Τέχνης Χαλκίδας, διοργανώνει διαγωνισμό φωτογραφίας με τίτλο «Ότι Αξίζει… Μια Στιγμή, Ένα Κλικ». Στόχος του διαγωνισμού, στο πλαίσιο των προσπαθειών προβολής των ενοτήτων του Καλλικρατικού Δήμου, είναι η ανάδειξη του φυσικού τοπίου, του οικιστικού ιστού, των ιστορικών μνημείων και της καθημερινής ζωής, μέσα από την ενεργή συμμετοχή και την καλλιτεχνική ματιά των πολιτών καθώς και η δημιουργία ενός εξαιρετικά σημαντικού φωτογραφικού αρχείου που θα βρίσκεται στην διάθεση του Δήμου Χαλκιδέων.

Afisa_Oti AxizeiΌπως αναφέρει ο Δήμος στη σχετική ανακοίνωση: «Ότι Αξίζει χρειάζεται μόνο μια στιγμή και ένα κλικ… Χαλκίδα Αυλίδα Ανθηδώνα Αρτάκη Ληλάντιο

Λάβε μέρος στην ανάδειξη των περιοχών σου. Με τη δική σου ματιά φώτισε τις γνωστές και άγνωστες πτυχές της πόλης, των τοπίων της , της καθημερινότητας και της Ιστορίας της.

 odigiesΟ φωτογραφικός διαγωνισμός θα διενεργηθεί αποκλειστικά διαδικτυακά μέσα από την σελίδα του Δήμου Χαλκιδέων στο Facebook (www.facebook.com/dimos.xalkideon), με έναρξη την 18η Μαρτίου 2016 και λήξη την 8η Απριλίου 2016. Οι πρώτες τρείς (3) φωτογραφίες θα αναδειχθούν από ψηφοφορία κοινού, η οποία θα διεξαχθεί μέσα από ειδική εφαρμογή στην σελίδα του Δήμου στο Facebook, και θα παραλάβουν βραβεία κοινού καθώς και τιμητική διάκριση από τον Δήμο Χαλκιδέων. Ακόμα, δώδεκα (12) φωτογραφίες θα προκύψουν από κριτική επιτροπή και θα παραλάβουν τιμητική διάκριση του Δήμου Χαλκιδέων.

Μετά το πέρας του διαγωνισμού θα πραγματοποιηθεί απονομή βραβείων και έκθεση φωτογραφιών σε επιλεγμένο χώρο της πόλης. Η ημερομηνία και ο χώρος της απονομής των βραβείων καθώς και της έκθεσης φωτογραφίας θα ανακοινωθεί εντός της διάρκειας του διαγωνισμού.

Οι τρείς πρώτοι θα παραλάβουν δώρα αξίας 450€ καθώς και σεμινάρια εκμάθησης φωτογραφίας από το τμήμα φωτογραφίας του Εργαστηρίου Τέχνης Χαλκίδας ενώ οι δεκαπέντε φωτογραφίες που θα εκτεθούν θα παραλάβουν τιμητική διάκριση από τον Δήμο Χαλκιδέων».


Για τους όρους συμμετοχής και για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το διαγωνισμό, μπορείτε να επικοινωνήσετε στο τηλέφωνο 2221 355182, στο Φαξ 2221 035000 και στο e-mail otiaxizei@gmail.com ή να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του δήμου Χαλκιδέων www.dimos-xalkideon.gr και την σελίδα στο Facebook www.facebook.com/dimos.xalkideon.Ετικέτες , ,

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα