8 Απρ 2016

Breakup plan: Θέλεις να τον χωρίσεις; Κάντο με… στρατηγική...


…για να μην υπάρξουν δράματα!
Ναι, ο χωρισμός είναι ίσως η πιο δύσκολη φάση στη σχέση (είτε σε χωρίσει, είτε τον χωρίσεις) αν όμως έχεις πάρει εσύ την απόφαση να το «κόψεις», προσπάθησε να κάνεις την όλη διαδικασία όσο πιο… ανώδυνη γίνεται!
Ακόμα και αν τον έχεις βαρεθεί και δεν αντέχεις να τον βλέπεις μπροστά σου, προσπάθησε να χειριστείς την κατάσταση με τον πιο cool τρόπο. (αμαρτία δεν είναι να του ραγίσεις παραπάνω την καρδιά;)

Να λοιπόν πως πρέπει να το κουμαντάρεις:
1.Είσαι σίγουρη 100%?
Η πρώτη φάση του χωρισμού, βρίσκεται πολύ πιο πριν από τα κλάματα και τις φωνές… Πριν του ξεφουρνίσεις το μαντάτο φρόντισε να το έχεις σκεφτεί πολύ πολύ καλά! Μπορεί να περάσουν ημέρες, εβδομάδες, μήνες μέχρι να κατασταλάξεις αλλά τουλάχιστον θα αξίζει τον κόπο, αφού αν δεν είσαι σίγουρη ότι δεν αντέχεις άλλο αυτή τη σχέση, σίγουρα δεν θα υπάρχουν πισωγυρίσματα στο μέλλον (που είναι ό,τι πιο ψυχοφθόρο!)
2.Μην το κουβεντιάζεις παντού!
Καταλαβαίνω να θέλεις να μοιραστείς τον πόνο σου ακόμα και με τον περιπτερά στη γωνία, αλλά αυτή η τακτική κρύβει κινδύνους που δεν μπορείς να φανταστείς… Ο κόσμος είναι μικρός, και υπάρχει μεγάλη πιθανότητα ο (μελλοντικός) πρώην να μάθει από κάποιον άλλο τις ανησυχίες σου για τη σχέση σας, και πίστεψέ με αν γίνει αυτό θα χάσεις κάθε δίκιο!! Μοιράσου τις σκέψεις σου με τη αδερφή σου, την κολλητή σου ή το σκύλο σου για να είσαι safe!
3.Λίγο πριν ρίξεις την… κεραμίδα!
Πριν αποφασίσεις να ρίξεις τη «βόμβα» δείξε με τον τρόπο σου ότι δεν είσαι καθόλου οκ με τη σχέση σας και μην προσπαθείς να κρύψεις τα σημάδια της… κατάρρευσης με αγκαλίτσες, φιλάκια και λογάκια που του έλεγες στους πρώτους μήνες.
4.Όταν έρθει η ώρα να το ξεφουρνίσεις..
1)Μην πεις ψέματα! Όσο δύσκολο και αν είναι να του πεις ότι τον βαρέθηκες, ότι ερωτεύτηκες το γείτονα, ότι σου αρέσουν οι μικρότεροι κτλ, πρέπει να είσαι ειλικρινής! Γιατί αν δεν είσαι η συζήτηση θα πάρει άλλη τροπή: το ένα ψέμα φέρνει το άλλο, και το επόμενο ψέμα θα θέλει εξήγηση, και αν έχεις (αντικειμενικά) άδικο; Τέλοσπαντων, θα βγεις τελείως λάθος με αποτέλεσμα να τον κάνεις τούρμπο, να τσακωθείτε άσχημα, και να σε βρίζει για το υπόλοιπο της ζωής του.
2)Μείνε σιωπηλή: Όσο και αν σε βρίζει, κλαίει, φωνάζει, παρακαλάει, μείνει ψύχραιμη και σιωπηλή! Βάλε τα δυνατά σου και σκέψου εκείνη την ώρα τους λόγους που έφτασες σε αυτό το σημείο και κλείσε τα αυτιά σου, μέχρι να καταλάβει το point σου και να φύγεις ελεύθερη και ωραία.



Πηγή Faysbook.gr
Γράφτηκε από την Σουζάνα Κεγγίτση

Ετικέτες ,

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα