Από Δευτέρα ξεκινά την κοπή επιτραπέζιων σταφυλιών η ΕΑΣΗ
Ξεκινά η ΕΑΣΗ από Δευτέρα την κοπή επιτραπέζιων σταφυλιών όπως αποφάσισε σήμερα το Διοικητικό Συμβούλιο της Οργάνωσης σε συνεδρίαση που πραγματοποίησε.
Όπως δηλώνει στο Ράδιο Κρήτη ο πρόεδρος της Ένωσης Ανδρέας Στρατάκης, η τιμή για τα επιτραπέζια που θα κόβουν από κάθε αμπέλι θα ορίζεται με βάση την ποιότητα της παραγωγής και τις συνθήκες που θα επικρατούν τη δεδομένη στιγμή στην αγορά.
Με βάση τα σημερινά δεδομένα, αναφέρει ο ίδιος, η αγορά δίνει για το επιτραπέζιο σουλτανί γύρω στα 60-65 λεπτά ανά κιλό.
Το σημαντικό είναι πως η ΕΑΣΗ μπαίνει στην εξαγωγική δραστηριότητα του επιτραπέζιου σταφυλιού και ότι θα προσπαθήσει να μην χάσουν οι παραγωγοί-μέλη της σε επίπεδο τιμών, σημειώνει ο κ Στρατάκης .
Όπως δηλώνει στο Ράδιο Κρήτη ο πρόεδρος της Ένωσης Ανδρέας Στρατάκης, η τιμή για τα επιτραπέζια που θα κόβουν από κάθε αμπέλι θα ορίζεται με βάση την ποιότητα της παραγωγής και τις συνθήκες που θα επικρατούν τη δεδομένη στιγμή στην αγορά.
Με βάση τα σημερινά δεδομένα, αναφέρει ο ίδιος, η αγορά δίνει για το επιτραπέζιο σουλτανί γύρω στα 60-65 λεπτά ανά κιλό.
Το σημαντικό είναι πως η ΕΑΣΗ μπαίνει στην εξαγωγική δραστηριότητα του επιτραπέζιου σταφυλιού και ότι θα προσπαθήσει να μην χάσουν οι παραγωγοί-μέλη της σε επίπεδο τιμών, σημειώνει ο κ Στρατάκης .
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]
<< Αρχική σελίδα