18 Ιουλ 2014

Πόλεμος: Η Ντενίση κάνει με τα... κρεμμυδάκια τη Θεοδωρίδου


Γιατί μπορεί να βλέπαμε μέχρι πρότινος τις δυο σταρ αγκαλιασμένες και χαμογελαστές, να απολαμβάνουν η μία την παρέα της άλλης και να ανυπομονούν για τη συνεργασία τους τον ερχόμενο χειμώνα, όμως, τα πάντα άλλαξαν. Και άλλαξαν προς το χειρότερο!
Η συνεργασία «ναυάγησε» και η Θεοδωρίδου αποχώρησε από την παράσταση «Σμύρνη Μου Αγαπημένη». Και πριν προλάβουμε να αναρωτηθούμε τι μεσολάβησε, ήρθε η Ντενίση και μέσα από τηλεοπτική εκπομπή, άφησε να εννοηθεί ότι το οικονομικό ήταν ο λόγος. Και όχι η ηθοποιός δεν έμεινε εκεί.
Σε νέα συνέντευξή της κάνει με τα... κρεμμυδάκια την αοιδό και την αδειάζει χαλαρά. «Διαφώνησε με την παραγωγή στα οικονομικά», απαντά όταν τη ρωτούν για τον λόγο που αποχώρησε η Θεοδωρίδου. Και προσθέτει: «Τι μεσολάβησε ή τι σκέφτηκε και αποφάσισε ξαφνικά να ζητήσει περισσότερα από αυτά που είχε συμφωνήσει, είναι κάτι που θα πρέπει να ρωτήσετε την ίδια! Επειδή δεν ασχολούμαι καθόλου με το κομμάτι της παραγωγής, δεν μπορώ να απαντήσω σε αυτή την ερώτηση. Αυτό που μπορώ να πω με σιγουριά είναι ότι δεν διαφώνησε μαζί μου σε κάτι».
Και όχι τα «καρφιά» δε σταμάτησαν εδώ. «Πέραν της συμπάθειας που της έχω, δεν φέρθηκε σωστά. Προφανώς της φάνηκαν λίγα τα χρήματα του θεάτρου, τα οποία σε καμία περίπτωση δεν συγκρίνονται με αυτά που παίρνουν οι τραγουδιστές. Ίσως της φάνηκε μεγάλο το διάστημα των παραστάσεων, αλλά αυτά ήταν πράγματα που γνωρίζαμε από την αρχή», είπε η Ντενίση.
Περιοδικό: ΟΚ

Ετικέτες

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα