23 Ιουλ 2014

Η Τζέσικα Τσαστέιν ξεμυαλίζει τον Κόλιν Φάρελ στα πρώτα πλάνα από τη «Μiss Julie»



Η ταινία της Λιβ Ούλμαν, βασισμένη στο διάσημο θεατρικό του Στρίντμπεργκ που έχει αγαπήσει ο κινηματογράφος, κάνει πρεμιέρα στο φεστιβάλ του Τορόντο το Σεπτέμβριο

Με τους πρώτους τίτλους από το φεστιβάλ του Τορόντο να ανακοινώνονται μαζί με επίσημες συνόψεις, τρέιλερ και προωθητικό υλικό για τις επιλεγμένες ταινίες, τα πρώτα πλάνα από τη «Μiss Julie», το βασισμένο στο θεατρικό του Στρίντμπεργκ δράμα της άλλοτε μούσας του Μπέργκμαν, Λιβ Ούλμαν («Faithless»), κάνουν την εμφάνισή τους και η Τζέσικα Τσαστέιν προσπαθεί να γοητεύσει τον Κόλιν Φάρελ σε αυτήν τη νέα εκδοχή του διάσημου έργου.

Η αριστοκρατική Τζούλια του τίτλου κι ο Τζον, λακές του λόρδου πατέρα της, θα δοκιμάσουν στην εκπνοή του 19ου αιώνα να υπερβούν το ταξικό χάσμα, αλλά και την αιώνια διαμάχη των φύλων σε μια έκρηξη ερωτικού πάθους.

Η μάχη αρσενικού – θηλυκού, η αγεφύρωτη εκείνη την εποχή απόσταση ανάμεσα στα υψηλά κοινωνικά στρώματα και στη λαϊκή τάξη, αλλά και η σχέση εξουσίας που κάθε ερωτική ιστορία εμπεριέχει αναπτύσσονται παράλληλα με ποικίλες ακόμα συνιστώσες που αγγίζουν φιλοσοφικά, ψυχαναλυτικά ή θεολογικά ζητήματα σε ένα έργο δωματίου, που εκτός από το θεατρικό σανίδι έχει επανειλημμένως απασχολήσει και την οθόνη, με ηθοποιούς όπως η Ανίτα Μπγιορκ, η Έλεν Μίρεν και τελευταία η Σάφρον Μπάροους να έχουν ερμηνεύσει την ηρωίδα του τίτλου.

Το πρώτο τρέιλερ από την πολυαναμενόμενη ερωτική αναμέτρηση της αρχοντοπούλας με τον υπηρέτη αποκαλύπτει εναλλαγές ρόλων, παιχνίδια δύναμης που συγκρούονται με επιταγές πόθου, εύθραυστες ισορροπίες και δυο πρωταγωνιστές σε ρεσιτάλ. Από πού πάνε για τα Όσκαρ;



Ετικέτες ,

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα