30 Σεπ 2014

Σήμερα η δίκη για το θάνατο της Στέλλας Ακουμιανάκη

Στο εδώλιο του Δικαστηρίου Ανηλίκων θα καθίσει ο 20χρονος σήμερα φίλος της ανήλικης Στέλλας Ακουμιανάκη , καθώς κατά την ημέρα του περιστατικού ήταν ανήλικος.
Τέσσερα χρόνια περίπου μετά τον θάνατο της 16χρονης ρεθυμνιώτισσας Στέλλας Ακουμιανάκη, ήρθε η ώρα η υπόθεση που συγκλόνισε το πανελλήνιο, όταν η ανήλικη κοπέλα έχασε τη ζωή της μετά από κατανάλωση μεγάλης ποσότητας αλκοόλ, να πάρει τη δικαστική οδό
Στις 12 Φεβρουαρίου 2015 στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Χανίων θα δικαστούν οι  τρεις κατηγορουμένοι, όπως είχε προκύψει από το βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Ρεθύμνου.
Να θυμίσουμε ότι με το βούλευμα παραπέμπονται σε δίκη συνολικά τέσσερα άτομα: δύο από τους ειδικευόμενους τότε γιατρούς του νοσοκομείου Ρεθύμνου που αντιμετώπισαν το περιστατικό της Στέλλας Ακουμιανάκη τα ξημερώματα του Μεγάλου Σαββάτου του 2011 και οι δύο νεαροί φίλοι της.
Οι δύο ειδικευόμενοι γιατροί παραπέμπονται με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από αμέλεια διά παραλείψεως, ενώ οι δύο νεαροί παραπέμπονται για θανατηφόρα έκθεση της ανήλικης και βιασμό κατά συναυτουργία.

Ετικέτες , ,

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα