30 Οκτ 2014

Θύμα θανατηφόρου τροχαίου 40χρονη Ρουμάνα στον Γεροπόταμο


Τραγικό θάνατο βρήκε χθες το απόγευμα μία 40χρονη Ρουμάνα, η οποία έχασε τη ζωή της, την ώρα που επιχειρούσε να διασχίσει κάθετα την εθνική οδό, στο ύψος των ξενοδοχείων στον Γεροπόταμο και παρασύρθηκε από Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο, που οδηγούσε μία 30χρονη ρεθυμνιώτισσα. Είναι το τέταρτο θύμα της ασφάλτου μέσα σε μόλις δύο ημέρες στην Κρήτη.
Σύμφωνα με τα στοιχεία που συγκέντρωσε το Τμήμα Τροχαίας ΒΟΑΚ, που ενεργεί την προανάκριση, η 40χρονη εργαζόταν στο ένα από τα ξενοδοχεία της περιοχής και χθες, μαζί με ομοεθνείς της και συναδέλφους τους, ετοιμαζόταν να αναχωρήσει για τη χώρα της και περίμεναν να περάσει το λεωφορείο που θα τους μετέφερε στο αεροδρόμιο από τη στάση που βρίσκεται επί του εθνικού δρόμου.
Μάλιστα, τη μοιραία ώρα, η ίδια είχε περάσει τις αποσκευές της στην νότια πλευρά της εθνικής οδού και επιχείρησε να διασχίσει και πάλι αντίστροφα τον ΒΟΑΚ, πιθανότατα για να πάει σε επιχείρηση της περιοχής όπου βρίσκονταν οι φίλοι της.
Η ώρα ήταν 18.15, ο δρόμος ήταν σκοτεινός, ενώ ταυτόχρονα έβρεχε. Η άτυχη γυναίκα δεν επέλεξε να περάσει από τον κοντινό κόμβο, όπου η διάβαση των πεζών γίνεται κάτω από το δρόμο, διακινδυνεύοντας τη ζωή της. Κάτω από αυτές τις συνθήκες, η οδηγός του οχήματος του είχε κατεύθυνση από το Ηράκλειο προς το Ρέθυμνο αντιλήφθηκε αργά την 40χρονη, την οποία δεν κατάφερε να αποφύγει, με αποτέλεσμα να την παρασύρει. Ο τραυματισμός της 40χρονης ήταν θανάσιμος και όταν μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Ρεθύμνου, οι γιατροί απλά διαπίστωσαν τον θάνατο της.
Την προανάκριση για τις ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το τροχαίο ενεργεί το Τ.Τ. ΒΟΑΚ.

ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΚΑΛΛΕΡΓΗ
goodnet

Ετικέτες ,

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα