13 Νοε 2014

ΑΛΕΚΑ ΚΑΜΗΛΑ: «ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΜΕ ΛΕΝΕ MILF» [ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ;]

Αμα είναι έτσι οι milf τρελαινόμαστε να τις βλέπουμε στην τηλεόραση... φέρτε κι άλλες. Η Αλέκα Καμηλά μάς άρεσε από τότε που ήταν μοντέλο. Τώρα έγινε μανούλα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια πολύ ωραία γυναίκα!

Η Αλέκα Καμηλά μάς αρέσει όχι μόνο επειδή είναι όμορφη, αλλά και επειδή «τα λέει». Λέει τη γνώμη της, είναι άνετη, είναι ψηλή και είναι πάρα πολύ ... αδύνατη! Μέσα σε όλες τις αρετές της πρόσφατα προτέθηκε και ο όρος milf.

Η παρουσιάστρια λοιπόν όταν στην εκπομπή «Όλα παίζουν» ήταν καλεσμένος ο Δημήτρης Ουγγαρέζος συμμετείχε στην συζήτηση για τις Ελληνίδες παρουσιάστριες και αν ο Ουγγαρέζος θα τις φλέρταρε. Κάποια στιγμή ο παρουσιαστής είπε πως ο χαρακτηρισμός milf είναι προσβλητικός. Θυμίζουμε ότι το ακρωνύμιο Milf προέρχεται από τις λέξεις M.other I.'d L.ike to F.uck., όπερ σημαίνει μανούλα ετών 30-40 που είναι ακόμα σαν τα κρύα τα νερά, ερωτικώς!

Ο Ουγγαρέζος είπε απευθυνόμενος στην Αλέκα Καμηλά [ερώτηση: πόσα κεφάλια του ρίχνει;]:«Δεν μπορείς να χαρακτηρίσεις μια γυναίκα milf. Είναι προσβλητικό. Milf είναι κατηγορία ερωτικής ταινίας. Ξέρεις τι σημαίνει; Δεν είναι προσβλητικό να λες ότι θέλει κάποιος να σε... επειδή έχεις παιδιά;». Για να ακούσει την αποστομωτική απάντηση της Καμηλά:

«Γιατί; Ωραίο είναι. Καθόλου προσβλητικό. Μου αρέσει να μου το λένε».

e-go.gr

Ετικέτες

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα