4 Δεκ 2014

Ο 2ος πιο έξυπνος άνθρωπος του κόσμου είναι άνεργος

Ο φερόμενος ως ο 2ος πιο έξυπνος άνθρωπος σε ολόκληρο τον κόσμο, ο 54χρονος Ρικ Ρόσνερ (Rick Rosner), αποκάλυψε ότι παίρνει ένα μίγμα 38 χαπιών σε καθημερινή βάση προκειμένου να διατηρήσει τη νοημοσύνη του σε αυτό το υψηλό επίπεδο.

Ωστόσο, παρά το γεγονός ότι έχει δείκτη νοημοσύνης του στο 192, παίρνει τα χημικά συμπληρώματα κι επισκέπτεται 5 γυμναστήρια καθημερινά όπου περνά περίπου 2,5 ώρες, ο ίδιος δηλώνει άνεργος με μόνη ασχολία του τη συγγραφή του βιβλίου «ηλίθιος πανέξυπνος».

Το βιβλίο θα αποτελεί ουσιαστικά τα απομνημονεύματά του. Στο παρελθόν είχε εργαστεί ως μπράβος σε μπαρ, γυμνό μοντέλο κι ως σεναριογράφος στην τηλεόραση. Ζει στο Λος Άντζελες μαζί με τη γυναίκα του με την οποία μετρούν περισσότερα από 20 χρόνια έγγαμου βίου.

«Ο κόσμος νομίζει ότι οι έξυπνοι άνθρωποι να κάνει πραγματικά έξυπνα πράγματα, αλλά έχω κάνει πολλά ηλίθια πράγματα», δηλώνει με αφοπλιστική ειλικρίνεια ο Ρικ για να συμπληρώσει ότι ο δείκτης νοημοσύνης του ήταν αρχικά προήλθε από την απελπισία του να κάνει κάτι που να αφορούσε τον ίδιο, ενώ έκανε ένα σωρό ταπεινωτικές δουλειές και προσπαθούσε να βρει κοπέλα.

Ετικέτες

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα