10 Δεκ 2014

Ποια ηθοποιός σόκαρε το τηλεοπτικό κοινό με ένα παθιασμένο…λεσβιακό φιλί;

Ένα παθιασμένο λεσβιακό φιλί στην σειρά The Fall του BBC έφερε για άλλη μια φορά στο προσκήνιο την ταραχώδη προσωπική ζωή της ηθοποιού Τζίλιαν Άντερσον.

Η Άντερσον, που έγινε γνωστή στην Ελλάδα ως Ντέινα Σκάλι από την τηλεοπτική σειρά X-Files, έχει απασχολήσει πολλές φορές τις…κουτσομπόλες του Χόλιγουντ, καθώς όχι μόνο έχει τρία παιδιά από δύο διαφορετικούς πατέρες αλλά έχει δηλώσει πως κάποια στιγμή στη ζωή της διατηρούσε μακροχρόνια σχέση με γυναίκα!



Στην τηλεοπτική σειρά του BBC, η ντετέκτιβ Στέλλα Γκίμπσον που υποδύεται η Άντερσον κάνει την εμφάνισή της σε μπαρ ξενοδοχείου και δίνει ένα παθιασμένο φιλί σε μια συνάδελφό της.

Από τη στιγμή που προβλήθηκε το επεισόδιο της τηλεοπτικής σειράς, περιοδικά και εφημερίδες έχουν αρχίσει να…θυμούνται όλες τις πικάντικες λεπτομέρειες για τη ζωή της ηθοποιού.

Παρότι η Άντερσον είχε μιλήσει ανοιχτά για τη σχέση που είχε με γυναίκα δεν αποκάλυψε ποτέ το όνομά της. Μάλιστα, είχε πει ότι μάλλον περνούσε μια φάση…πειραματισμού, καθώς γνώριζε πάντα ότι είναι ετεροφυλόφιλη. Τώρα, όμως, οι…κακές γλώσσες έχουν πάρει «φωτιά» και αναφέρουν ότι η 46χρονη ηθοποιός έστειλε μια φωτογραφία της σκηνής του φιλιού στην συμπρωταγωνίστριά της Άρτσι Παντζάμπι με ένα σημείωμα που έγραφε «Πόσο όμορφα περάσαμε! Μέχρι την επόμενη φορά». 

Ετικέτες

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα