9 Δεκ 2014

Στο Άδελε η συνεδρίαση του Δ.Σ. λόγω κατάληψης

Έκτακτη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου με θέματα υπηρεσιακής φύσης και τακτικά θέματα που έχουν προθεσμίες θα πραγματοποιηθεί τελικά την Πέμπτη το μεσημέρι. Η αλλαγή θεωρείται επιβεβλημένη λόγω της κατάληψης, που πραγματοποιείται στο δημαρχείο και γι αυτό η συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί στο δημοτικό κατάστημα του Άδελε.
Σε ανακοίνωσή του ο πρόεδρος του Δ.Σ., Γιώργος Σκορδίλης εξηγεί τους λόγους της αλλαγής: «Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Ρεθύμνης ενημερώνει ότι η προγραμματιζόμενη τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ρεθύμνης για την Πέμπτη 11.12.14 και ώρα 14:00, με υπηρεσιακά θέματα και με θέματα που έθεταν με έγγραφό τους προς τον κ. Δήμαρχο και τον Πρόεδρο του Σώματος επικεφαλής παρατάξεων και ομάδα πολιτών δεν είναι δυνατόν να πραγματοποιηθεί λόγω της κατάληψης του Δημαρχείου.
Η αδυναμία της Υπηρεσίας να συντάξει φακέλους και εισηγήσεις των θεμάτων, όπως οι σχετικές διατάξεις ορίζουν, και η έλλειψη υποδομής σε άλλο κατάλληλο χώρο (μικροφωνική εγκατάσταση, δυνατότητα ηχογράφησης και απευθείας μετάδοσης της συνεδρίασης), μας υποχρεώνει να προβούμε στην πραγματοποίηση έκτακτης συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Ρεθύμνης, αποκλειστικά και μόνο για τακτικά και τυπικά υπηρεσιακά θέματα που έχουν προθεσμίες.
Τακτική συνεδρίαση του Σώματος, με όλα τα θέματα που εκκρεμούν στη Γραμματεία Δημοτικού Συμβουλίου, θα γίνει μόλις το επιτρέψουν οι συνθήκες».
Η συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 11 Δεκεμβρίου στις 15.00 στο Άδελε με τα εξής θέματα ημερήσιας διάταξης:
1. Αναμόρφωση Τεχνικού Προγράμματος και προϋπολογισμού.
2. Παραλαβή και έγκριση της μελέτης «Αρχιτεκτονική μελέτη του έργου: Ανοικτό Μουσείο Επαυξημένης Πραγματικότητας»
3. Έγκριση Ανακεφαλαιωτικών Πινάκων και Π. Κ. Τ. Μ. Ν. Ε. έργων και μελετών.
4. Χορήγηση παράτασης προθεσμίας περαίωσης έργων.
5. Συγκρότηση επιτροπής προσωρινής και οριστικής παραλαβής έργων.
6. Έγκριση ή μη Πρωτοκόλλων οριστικής παραλαβής έργων.
7. Ορισμός τρόπου εκτέλεσης έργων.
8. Παράταση σύμβασης με τη ΔΕΔΙΣΑ Α.Ε Ο.Τ.Α.
9. Ανανέωση της παραχώρησης των καταστημάτων του τ. ΟΕΚ στο Δήμο Ρεθύμνης.
10. Παραχώρηση άδειας εγκατάστασης καμπινών για την βελτίωση της ευρυζωνικότητας σε περιοχές αρμοδιότητας του Δήμου Ρεθύμνης.

Ετικέτες

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα