11 Δεκ 2014

Τι απαντούν οι αντιδήμαρχοι για τη «μαύρη τρύπα»

Η επιστολή τους έχει ως εξής:
«Με αφορμή τα σχόλια σας σχετικά με τη «μαύρη τρύπα» των 800.000 ευρώ περίπου θα θέλαμε να ενημερώσουμε εσάς και τους αναγνώστες σας για τα εξής:
Έπειτα από αντιδράσεις μελών του σώματος του Δημοτικού Συμβουλίου για την άστοχη «εκτίμηση-αναφορά» της νέας δημοτικής αρχής, υπήρξε παραδοχή από πλευράς της λέγοντας ότι δεν εννοούσαν ότι υπάρχει «μαύρη τρύπα».
Η αλήθεια την οποία και αποδέχτηκαν είναι ότι πράγματι τα τελευταία δυο χρόνια ως Δημοτική Αρχή δώσαμε το πόσο των 800.000 € περίπου από ιδίους πόρους του Δήμου για την κάλυψη της δαπάνης που αφορούσε την ηλεκτρική ενέργεια  που κατανάλωσαν τα σχολεία του Δήμου μας. Αν το ποσό αυτό  πληρωνόταν από τις σημαντικά μειωμένες χρηματοδοτήσεις του κεντρικού κράτους προς τις Σχολικές Επιτροπές τότε αυτές δε θα μπορούσαν να καλύψουν τις βασικές λειτουργικές ανάγκες (πετρέλαιο θέρμανσης, γραφική ύλη, καθαριστικά κ.λ.π) καθώς και άλλες εκπαιδευτικές δραστηριότητες των σχολείων.
Τέλος τα σχολεία αποτελούν Δημοτικά κτίρια και ο Δήμος έχει τη δυνατότητα όταν υπάρχει ανάγκη να καλύπτει από ιδίους πόρους τις δαπάνες ηλεκτρικού ρεύματος των σχολείων όπως εξάλλου το κάνει για όλα τα Δημοτικά κτίρια.
Ευχαριστούμε για τη φιλοξενία
Αγαπάκης Δημήτρης – Γιαλιτάκης Νίκος«

Ετικέτες

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα