15 Δεκ 2014

O ντετέκτιβ του Γιώργου Σαμαρά και η Φουρέιρα

Κι ενώ όλοι υποστήριζαν ότι ο διεθνής ποδοσφαιριστής Γιώργος Σαμαράς και η τραγουδίστρια Ελένη Φουρέιρα θα παντρευτούν, η ύπαρξη τρίτου προσώπου έφερε τον χωρισμό.

Σύμφωνα με το ένθετο της Realnews, Real Life, ο χωρισμός του ζευγαριού, που ετοιμαζόταν μάλιστα να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας, μόνο βελούδινος δεν ήταν, ενώ στην τελευταία τους τηλεφωνική επικοινωνία αντάλλαξαν βαριές κουβέντες. Ωστόσο, αυτό είναι... μικρό το κακό, αφού πίσω από το χωρισμό φαίνεται ότι κρύβεται ένα απίστευτο παρασκήνιο.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της Real Life, τα πρώτα "γκρίζα" σύννεφα στη σχέση τους έκαναν την εμφάνιση τους πριν ένα μήνα, όταν η τραγουδίστρια ήταν ψυχρή απέναντι στον αγαπημένο της. Ο ποδοσφαιριστής δεν καταλάβαινε πού οφειλόταν η αλλαγή στη διάθεση της, ενώ όταν φίλοι του τον ενημέρωσαν για την "παρέα" που έκανε με γνωστό εφοπλιστή, ο Σαμαράς έβαλε μέχρι και ντετέκτιβ για να την παρακολουθήσει.

Και επιβεβαιώθηκε, πλέον, ότι εκείνη στις περισσότερες εξόδους της, είχε στο πλευρό της τον γοητευτικό εφοπλιστή. Ο Σαμαράς την πήρε τηλέφωνο σε έξαλλη κατάσταση και, όπως αναφέρει το δημοσίευμα, ο ποδοσφαιριστής της είπε βαριές κουβέντες. Και κάπου εκεί, ήρθε το άδοξο τέλος της σχέσης τους.

Πηγή: Real Life

Ετικέτες

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα