29 Ιαν 2015

Οικογένεια ζει από τα συσσίτια

Tο δικό της Γολγοθά βιώνει μια οκταμελής οικογένεια στη Νέα Αλικαρνασσό, που ζει από τα συσσίτια του Αγίου Νικολάου και από τις φιλανθρωπίες των γειτόνων.

Ο Παναγιώτης Στρατής με τους ανήμπορους γονείς, τη σύζυγο και τα τέσσερα παιδιά του ηλικίας από 4 μέχρι 12 ετών, απευθύνει έκκληση για βοήθεια, καθώς ο ίδιος αδυνατεί να δουλέψει και να τα βγάλει πέρα. Η κατάσταση της οικογένειας επιδεινώθηκε όταν το καλοκαίρι ο Παναγιώτης είχε τροχαίο ατύχημα, οπότε και του τοποθετήθηκαν λάμες στα πόδια, ενώ δεν αντιμετωπίστηκαν πλήρως τα χτυπήματα στο κεφάλι, για τα οποία μπαινοβγαίνει στο ΠΑΓΝΗ.

Η μητέρα του είναι καρκινοπαθής και με σοβαρό αναπνευστικό πρόβλημα, για το οποίο της χορηγείται οξυγόνο. Τα οκτώ μέλη της οικογένειας ζουν σ’ ένα μικρό διαμέρισμα (Αρκονήσου 34), ενώ κρεβάτι υπάρχει μόνο για την άρρωστη μητέρα, η οποία δεν παίρνει τα αναγκαία από τη Πρόνοια.

Η οικογένεια, που δεν έχει ούτε το ενοίκιο να πληρώσει έχει ανάγκη από ρούχα και τρόφιμα, ενώ όσοι έχουν τη δυνατότητα μπορούν να βοηθήσουν οικονομικά στο λογαριασμό του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου: 00263100670100218862. Μπορούν ακόμα και να επικοινωνήσουν στο τηλέφωνο:6994367891.

Ετικέτες ,

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα