6 Φεβ 2015

Οίκος ανοχής με... παντρεμένες ιέρειες του έρωτα, χρέωνε εξαπλάσια ταρίφα

Μια μάλλον... ασυνήθιστη είδηση είδε το φως της δημοσιοτητας, όταν η αστυνομία στη Μόσχα έκανε έφοδο σε έναν οίκο ανοχής στον οποίο απασχολούνταν μόνο... παντρεμένες γυναίκες ως ιερόδουλες, εν αγνοία φυσικά των συζύγων τους.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στο ρωσικό Τύπο, τα οποία σύντομα έκαναν το γύρο του κόσμου, η... επιχείρηση χρέωνε εξαπλάσια ταρίφα, η οποία ανερχόταν στο 380 δολάρια ανά ώρα, σε σύγκριση με τα 60 που κοστίζει μια συνεύρεση με μια συνηθισμένη ιέρεια του έρωτα.

"Ένα διαμέρισμα επτά δωματίων είχε μετατραπεί σε πολυτελή οίκο ανοχής, στο οποίο οι... προσλήψεις προσωπικού γίνονταν μόνο κατόπιν... επιδείξεως της ληξιαρχικής πράξης γάμου", δήλωσε η εκπρόσωπος της αστυνομίας της Μόσχας Μαργκαρίτα Μασλόβα.

"Συλλάβαμε 11 άτομα στην έφοδό μας, αν και διέφυγε η... προϊσταμένη της επιχείρησης, η οποία αποκαλείται... "μάμα" από τους υφισταμένους της" συμπλήρωσε η ίδια.

Οι περισσότερερς από τις... κυρίες για σπίτι, ήθελαν να αυξήσουν το εισόδημά τους, άγνωστο όμως παραμένει πως υποδέχθηκαν τα νέα οι σύζυγοί τους. 

Ετικέτες

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα