30 Ιουν 2015

Αισιοδοξία των εκπροσώπων της TUI για τον τουρισμό στην Ελλάδα

Σίγουροι ότι η φετινή χρονιά, αλλά και η επόμενη, θα είναι το ίδιο καλή, αν όχι και καλύτερη για τους πελάτες του που επιθυμούν να έρθουν στην Ελλάδα, εκφράζουν υψηλόβαθμα στελέχη του γνωστού tour operator TUI, που βρέθηκαν στα Χανιά για την παρουσίαση του παγκόσμιου χειμερινού προγράμματος.

Χαρακτηριστικά ανέφεραν ότι, μπορεί οι πολιτικές εξελίξεις να τρέχουν στην Ελλάδα, αλλά αυτό δεν μπορεί και δεν πρέπει να επηρεάσει τον τουρισμό προς τη χώρα μας, αφού, ειδικά οι Γερμανοί βρέθηκαν στην κορυφή των επισκεπτών το 2014.

"Σαφώς και μας ενδιαφέρουν οι πολιτικές εξελίξεις, αλλά δεν επηρεάζουν το τουριστικό ρεύμα προς τη χώρα σας. Εμείς δε δίνουμε ιδιαίτερες συμβουλές στους πελάτες μας που θα έρθουν στην Ελλάδα. ΑΠλά, ας έχουν μαζί τους και μετρητά, αλλά και κάρτες για να διευκολυνθούν στις συναλλαγές τους", σημείωσε ο υπεύθυνος ανατολικής Μεσογείου της TUI, Φλόριαν Φλάισερ.

Χαιρετισμό στην εκδήλωση απηύθυνε και ο Γενικός Γραμματέας του ΕΟΤ, Πάνος Λειβαδάς, ο οποίος διαβεβαίωσε τους Γερμανούς δημοισιογράφους ότι δεν θα υπάρξει κανένα πρόβλημα στις συναλλαγές με κάρτες για τους τουρίστες.

Η παρουσίαση έγινε σε ξενοδοχείο στο Κολυμπάρι και, όπως επισημάνθηκε από τους υπεύθυνους της TUI, η Ελλάδα επιλέχθηκε ως τόπος διοργάνωσης αυτής της εκδήλωσης, γιατί δίνεται μεγάλη σημασία ως τουριστικός προορισμός.

Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ









neatv

Ετικέτες , ,

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα