25 Ιουλ 2015

Αντιδράσεις για τις δηλώσεις Πανούση

Αντιδράσεις για τις δηλώσεις Πανούση
Αντιδράσεις για τις δηλώσεις Πανούση 
Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, μιλώντας στην τηλεόραση του MEGA, δήλωσε πως τη νύχτα που αποφασίστηκε το δημοψήφισμα η ελληνική κυβέρνηση γνώριζε πως υπήρχε ενδεχόμενο να κλείσουν οι τράπεζες και αποκάλυψε πως η αστυνομία είχε εκπονήσει ειδικό σχέδιο, ακόμη και για την περίπτωση εξόδου της χώρας από το ευρώ, διευκρινίζοντας πάντως πως κάτι τέτοιο δεν έγινε καθ΄ υπόδειξιν του Μεγάρου Μαξίμου.

Για ρεσιτάλ τυχοδιωκτισμού και ανευθυνότητας κάνει λόγο το Ποτάμι. «Οι πορφυρογέννητοι έριξαν ζαριές ενώ γνώριζαν την επερχόμενη καταστροφή. Προχώρησαν αδίστακτα στις επιλογές τους, αδιαφορώντας για τη χασούρα δισεκατομμυρίων της ελληνικής οικονομίας και τους χιλιάδες νέους ανέργους των επιχειρήσεων που έκλεισαν. Και μετά για να αποφύγουν την οργή του κόσμου για τις επιλογές τους, άρχισαν να σερβίρουν τις γνωστές θεωρίες συνωμοσίας«, αναφέρει η ανακοίνωση του Ποταμιού.

Έντονη ήταν η αντίδραση και του ΠΑΣΟΚ το οποίο σημειώνει πως ο σχεδιασμός για το Plan B είχε την εντολή του Αλέξη Τσίπρα και πως ο κίνδυνος αυτός πρέπει άμεσα να εξαλειφθεί. «Μετά τον κ. Βαρουφάκη και ο κ. Πανούσης μας «ενημέρωσε» ότι η Κυβέρνηση όχι μόνο επεξεργαζόταν σχεδιασμούς για το Grexit, αλλά και ότι οι Υπηρεσίες του Υπουργείου του είχαν τεθεί σε κατάσταση «εκτάκτου ανάγκης». Μάλιστα έδωσε τέλος και στο ερώτημα «ποιος έκλεισε τις Τράπεζες», αφού παραδέχθηκε ότι πήραν την απόφαση του δημοψηφίσματος με απόλυτη γνώση για τις συνέπειες που οι ίδιοι θα προκαλούσαν», αναφέρει το ΠΑΣΟΚ

Την ίδια ώρα το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη διευκρινίζει πως δημοσιεύματα των «Times» και της «La Repubblica», περί εμπλοκής του στρατού ή πολιτικών προσώπων σε επιχειρησιακά σχέδια της Αστυνομίας, δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα, επισημαίνοντας πως η Δημοκρατία είναι βαθιά ριζωμένη στην Ελλάδα και η Ελληνική Αστυνομία έχει την αποκλειστική αρμοδιότητα για τη διαφύλαξη της σταθερότητας του Πολιτεύματος σε συνθήκες ομαλότητας και κοινωνικής ειρήνης.

Ετικέτες ,

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα