11 Σεπ 2015

Σοκ: Διάσημη Ολυμπιονίκης που έγινε πόρνη...


Μια αποκαλυπτική συνέντευξη έδωσε η τρεις φορές Ολυμπιονίκης του στίβου, αμερικανίδα Σούζι Φέιβορ Χάμιλτον στο περιοδικό People στην οποία μίλησε για το πώς τελικά κατέληξε στην πορνεία με αφορμή την έκδοση του βιβλίου της με τίτλο Fast Girl — A Life Spent Running from Madness, το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 14 Σεπτεμβρίου.


Η 47χρονη σήμερα Χάμιλτον επικαλέστηκε πώς το σύνδρομο της διπολικής διαταραχής από το οποίο έπασχε ήταν η αιτία που την ώθησε στο να γίνει συνοδός πολυτελείας. Μάλιστα, ομολογεί ότι της λείπει το πληρωμένο σεξ και εξακολουθεί να το ζητάει σαν ναρκωτικό, καθώς μέσα από αυτή τη «δουλειά» βίωσε τρομερές εμπειρίες!


«Αφιέρωσα τον εαυτό μου σεξ και στις ανάγκες μου στην κρεβατοκάμαρα, που αντικατέστησαν και ξεπέρασαν όσα εξαιρετικά και μεγάλα είχα πάρει μέσα στον στίβο», ανέφερε χαρακτηριστικά, ενώ στη συνέχεια σόκαρε με την αποκάλυψη πως έπαιρνε ως αμοιβή 800 δολάρια την ώρα!

Αίσθηση επίσης προκάλεσαν τα όσα περιγράφει στο βιβλίο για το πώς γιόρτασε την 20η επέτειο του γάμου της, λέγοντας πως ενεπλάκη σ' ένα άγριο τρίο! Τότε ήταν που έγινε και επίσημα πληρωμένη συνοδός….

Σήμερα η Χάμιλτον τα έχει αφήσει όλα πίσω της και με την κατάλληλη υποστήριξη έχει γίνει κτηματομεσίτρια.





tff.gr

Ετικέτες

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα