25 Σεπ 2015

”Βουτιά στο κενό” από μπαλκόνι ξενοδοχείου

”Βουτιά στο κενό”, από μπαλκόνι ξενοδοχείου όπου διέμενε έκανε το απόγευμα της Πέμπτης ένας 54χρονος Γερμανός στην περιοχή της Κισάμου.
Σύμφωνα με πληροφορίες από το Αστυνομικό τμήμα Κισάμου, ο 54χρονος Γερμανός ο οποίος αρχικά διέμενε σε κάμπινγκ της περιοχής, έφυγε από εκει και πήγε να μείνει σε ξενοδοχείο της Κισάμου. Σύμφωνα πάντα με πληροφορίες από την Αστυνομία ο 54χρονος φαίνεται πως είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ και έχοντας ένα μαχαίρι μαζί του προσπάθησε αρχικά να χαράξει τις φλέβες του. Δεν τα κατάφερε και έπεσε από το μπαλκόνι του ξενοδοχείου με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά στο κεφάλι.
Στο σημείο έσπευσε Αστυνομία και ασθενοφόρο του Κέντρου Υγείας Κισάμου προκειμένου ο τραυματίας να μεταφερθεί στο Νοσοκομείο Χανίων.

ΕΜΕΙΝΕ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΟ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟ

Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες από την Αστυνομία, κατά την διαδρομή προς το Νοσοκομείο, το ασθενοφόρο του Κέντρου Υγείας Κισάμου παρουσίασε πρόβλημα με αποτέλεσμα να ακινητοποιηθεί. Γι΄αυτό κρίθηκε αναγκαίο να έρθει άλλο ασθενοφόρο από τα Χανιά προκειμένου να παραλάβει τον τραυματία και να τον μεταφέρει στο Νοσοκομείο.

Δείτε:  Σε πίστα ταχύτητας έχει μετατραπεί η βασική οδική αρτηρία του Καστελίου.

ΧΑΝΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ

Ετικέτες ,

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα