5 Σεπ 2014

Σταρόβας: Παραλίγο ν' αυτοκτονήσω

Ο Θεσσαλονικιός μουσικός και παρουσιαστής αποκάλυψε το λόγο που έφτασε σε δημείο να σκεφτεί το ενδεχόμενο της αυτοκτονίας.
Ο Δημήτρης Σταρόβας είναι από τα πρόσωπα που μας έχουν χαρίσει πολλές στιγμές γέλιου πάνω στις σκηνές και στις τηλεοπτικές οθόνες αλλά στην τελευταία του συνέντευξη σε γνωστό περιοδικό αποκάλυψε πως πέρασε μια πολύ δύσκολη περίοδο με σοβαρές οικονομικές δυσκολίες.

«Σιγά σιγά τελειώνω με αυτή την ιστορία. Μπήκα μέσα κατά ένα πολού μεγάλο ποσό από μια επιχείρηση με μουσικά όργανα που είχα ανοίξει στη Θεσσαλονίκη. Τότε είχα σκεφτεί μέχρι και να αυτοκτονήσω. Με είχαν πνίξει τα χρέη. Τώρα, όμως, που βλέπω τα πράγματα καθαρά, θέλω να πω στον κόσμο να μην κάνει τέτοιες σκέψεις. Τα λεφτά θα σ' τα πάρουν, την ψυχή δεν θα σου την πάρουν» ανέφερε ο τραγουδιστής και παρουσιαστής.

Επίσης πρόσθεσε πως καταλαβαίνει αυτόν που φτάνει σε απόγνωση αλλά τώρα που το βλέπει πιο ψύχραιμα είναι γελοία πράξη η αυτοχειρία και του έδωσε κουράγιο και δύναμη η σκέψη της κόρης του.
«Έτσι ξαφνικά έγινε μέσα μου ένα “κρακ” και είπα “όχι, δεν θα χάσω τη ζωή μου για τα λεφτά»δήλωσε χαρακτηριστικά ενθαρρύνοντας όσους έχουν φτάσει σε τόσο οριακές καταστάσεις στη ζωή τους.

Ετικέτες

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα