11 Δεκ 2014

Τρεις πολιτικοί αρχηγοί στην Κρήτη το Σάββατο.

ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ Ο ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ
Έντονη συζήτηση για το πολιτικό σκηνικό που διαμόρφωσε η επίσπευση των διαδικασιών για την εκλογή Προέδρου, πραγματοποιήθηκε στην πολύωρη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ.

O κ. Τσίπρας έθεσε το κόμμα σε πολιτική και οργανωτική ετοιμότητα, καθώς εκτιμά ότι η Bουλή δεν θα εκλέξει Πρόεδρο και η χώρα θα οδηγηθεί σε εκλογές.

Κατά συνέπεια, ο ΣΥΡΙΖΑ, τίθεται σε κατάσταση κοινοβουλευτικού και εκλογικού συναγερμού και ετοιμάζεται και για να προσελκύσει ανεξάρτητους βουλευτές ώστε να καταψηφίσουν τον Σταύρο Δήμα και για την προεκλογική εκστρατεία, σε περίπτωση που ο κ. Δήμας δεν εκλεγεί, όπως θεωρεί βέβαιο η αξιωματική αντιπολίτευση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ΣΥΡΙΖΑ θα θεσμοθετήσει άμεσα ένα όργανο που θα απαντά σε κάθε πρόκληση που θα εκδηλώνεται από κοινοτικά όργανα και ξένες κυβερνήσεις, προκειμένου να μην επαναληφθεί το φαινόμενο της προεκλογικής εκστρατείας του 2012 που, σύμφωνα με κομματικά στελέχη, οι επιθέσεις κατά του ΣΥΡΙΖΑ έμειναν αναπάντητες.


Για την καλύτερη δυνατή προετοιμασία ο κ. Τσίπρας ζήτησε να τεθεί η ΠΓ σε διαρκή συνεδρίαση, ενώ με την συμμετοχή του ιδίου συνεχίζονται το προσεχές Σαββατοκύριακο οι περιφερειακές συνδιασκέψεις, στο Ηράκλειο το Σάββατο και την Λάρισα την Κυριακή.

ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑΣ

Στα Χανιά θα βρίσκεται το Σάββατο ο γ.γ. του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας, ο οποίος θα μιλήσει σε πολιτική εκδήλωση-συνεστίαση, που διοργανώνουν οι Τομεακές Επιτροπές Πόλης και Υπαίθρου Χανίων του ΚΚΕ, το Σάββατο 13 Δεκέμβρη και ώρα 20.30.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο κέντρο Πορτοκάλι (κόμβος Πλατανιά).


Τι θα πει ο Θεοδωράκης από την Κρήτη
Στην Κρήτη αναμένεται να βρεθεί αυτό το Σάββατο 13 Δεκεμβρίου και ο ιδρυτής του Ποταμιού δημοσιογράφος κ. Σταύρος Θεοδωράκης για μια σειρά συναντήσεων και ομιλιών.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της επίσκεψης του Σταύρου Θεοδωράκη:

- Σάββατο 13 Δεκεμβρίου
8.30 το βράδυ θα παρακολουθήσει τη θεατρική παράσταση που ανεβάζει το ΔΗΠΕΘΕΚ  "Αναφορά στον Γκρέκο" στο Πέραμα Μυλοποτάμου

- Κυριακή 14 Δεκεμβρίου
12.00 θα δώσει συνέντευξη τύπου στην αίθουσα συνεδριάσεων της Περιφέρειας Κρήτης στο Ηράκλειο

6.00 το απόγευμα της Κυριακής θα μιλήσει σε ανοιχτή συγκέντρωση σε φίλους και εθελοντές του Ποταμιού στο Ωδείο Ρεθύμνου

Ετικέτες , ,

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα