30 Δεκ 2014

Αντιπαράθεση στο Δημοτικό Συμβούλιο Χανίων για τα ζώα στις παραλίες

Μετά από συζήτηση δύο ωρών, ελλείψει απαρτίας αναβλήθηκε το θέμα του ορισμού παραλίας για το μπάνιο δεσποζόμενων ζώων στο Δημοτικό Συμβούλιο Χανίων.
Η εισήγηση από τον αρμόδιο αντιδήμαρχο Γιώργο Φραγγεδάκη ήταν να αξιοποιηθεί η παραλία ανάμεσα στη Χρυσή Ακτή και τη Νέα Χώρα ώστε εκεί να μπορούν να κάνουν μπάνιο τα ζώα.
Η εισήγηση προκάλεσε την αντίδραση δημοτικών συμβούλων από τη Νέα Χώρα που ανέφεραν πως δεν έχει ερωτηθεί η τοπική κοινωνία. Ο κ. Φραγγεδάκης πρότεινε πιλοτικά να εφαρμοστεί αυτό το πρόγραμμα στη συγκεκριμένη παραλία που δεν είναι πολυσύχναστη.
Η πρόεδρος του συλλόγου «Η προστασία των ζώων» η κ. Νατάσσα Μπομπολάκη ανάφερε πως μια παραλία δεν αρκεί και ζήτησε και την παραλία Σφακάκι στο Καλάμι και παραλία στην περιοχή του Τερσανά στο Ακρωτήρι Χανίων. Παράλληλα επισήμανε πως από τα ζώα δεν μεταδίδεται καμία ασθένεια και οι παραλίες για ζώα υπάρχουν σε όλη την Ευρώπη. Όμως λίγο πριν τις 9 και ενώ επρόκειτο το Δ.Σ. να πάρει απόφαση για το θέμα τελικά αποφασίστηκε να αναβληθεί καθώς λόγω του προχωρημένου της ώρας είχαν αποχωρήσει πολλοί δημοτικοί σύμβουλοι.



ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΩΝΣΤΑΣ
ΧΑΝΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ

Ετικέτες

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα