16 Δεκ 2014

Εκλογή προέδρου και μετά εκλογές προτείνει ο Σταύρος Θεοδωράκης

Εκλογή προέδρου της Δημοκρατίας από την παρούσα βουλή και δέσμευση της κυβέρνησης για εκλογές εντός του 2015, προτείνει ο Σταύρος Θεοδωράκης, ο οποίος στο πλαίσιο ανοικτής εκδήλωσης που πραγματοποίησε προχθες το απόγευμα στο Ρέθυμνο, μίλησε για την κρισιμότητα των ημερών που διανύει η χώρα.

Σε δηλώσεις του ο επικεφαλής του "Ποταμιού" εξέφρασε την πεποίθησή του πως η εκλογή προέδρου είναι μια ευκαιρία να συνεννοηθούν κυβέρνηση και ΣΥΡΙΖΑ για την αλλαγή του συντάγματος και του εκλογικού νόμου.

Ειδικότερα, "το παλιό σύστημα, στο οποίο συμπεριλαμβάνεται και ο ΣΥΡΙΖΑ, δεν έχει βάλει μυαλό με τα λάθη του παρελθόντος, αφού δεν υπάρχει καμία συνεννόηση για τίποτα και τον λογαριασμό θα τον πληρώσει πάλι ο ελληνικός λαός". Με τα λόγια αυτά ξεκίνησε χθες το απόγευμα στο ωδείο Ρεθύμνου την ομιλία του ο επικεφαλής του "Ποταμιού", Σταύρος Θεοδωράκης.

Με το βλέμμα λοιπόν στραμμένο στην εκλογή του προέδρου της Δημοκρατίας, ο επικεφαλής του "Ποταμιού", επανέλαβε την πάγια θέση του, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι πρόεδρος της Δημοκρατίας θα πρέπει να εκλεγεί από την παρούσα βουλή.

Χρησιμοποιώντας επίσης τη ρήση που λέει ότι "των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν", ο Σταύρος Θεοδωράκης τόνισε προς τους παρευρισκόμενους ότι το "Ποτάμι" βρίσκεται σε ετοιμότητα για την κατάρτιση του ψηφοδελτίου του.

Ο επικεφαλής του "Ποταμιού" στο πλαίσιο της περιοδείας του στην Κρήτη, υπογράμμισε με έμφαση πως το ζητούμενο στην παρούσα φάση είναι να συζητήσουν τα κόμματα προεκλογικά για το πως θα είναι η επόμενη ημέρα, ενώ το "Ποτάμι" -όπως πρόσθεσε- σε δεύτερο χρόνο θ' αναφερθεί στους συμμάχους, αλλά και στους αντιπάλους του.

Ετικέτες ,

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα