24 Ιαν 2015

Βραβεύτηκαν τα προϊόντα της «Terra Creta» στη Γαλλία

Σημαντική διάκριση απέσπασε η εταιρία Terra Creta, στον καθιερωμένο διαγωνισμό 1001 Degustations 2014, ο οποίος πραγματοποιήθηκε τον Δεκέμβριο του 2014, στη Γαλλία.
Ο διαγωνισμός 1001 Degustations έχει ως στόχο την αξιολόγηση τροφίμων και ποτών κυρίως με βάση το γευστικό τους προφίλ και τη συνολική τους εικόνα. Ο διαγωνισμός "1001 degustations", ιδρύθηκε στη Γαλλία πριν από 25 χρόνια, από επαγγελματίες του χώρου τροφίμων και ποτών. Σε τακτά διαστήματα ειδικοί δοκιμάζουν και αξιολογούν διαφορετικά προϊόντα από όλο το κόσμο με στόχο την ανάδειξή τους αλλά και την ενημέρωση των καταναλωτών και των επαγγελματιών που ασχολούνται με τρόφιμα.
ΔΙΑΚΡΙΘΗΚΑΝ ΤΡΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΤΗΣ TERRA CRETA
Χρυσά βραβεία απέσπασαν τα προϊόντα "Κτήμα Terra Creta'', ΠΟΠ Κολυμβάρι Χανίων Κρήτης, Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο" και "Ελιές Terra Creta με ελαιόλαδο και αρωματικά φυτά" ενώ Αργυρό βραβείο πήρε το προϊόν "Παραδοσιακό Ελαιόλαδο ΠΟΠ Κολυμβάρι Χανίων”
H ΕΤΑΙΡΕΙΑ TERRA CRETA
Η Terra Creta, μια 100% κρητική εταιρεία. Ιδρύθηκε το 2001 στα Χανιά και σήμερα λειτουργεί στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της στο Κολυμβάρι Χανίων. Έχοντας κυρίως εξαγωγικό προσανατολισμό και με προσήλωση στην ποιότητα, την καινοτομία και το υψηλό επίπεδο υπηρεσιών, σε πολύ λίγα χρόνια αναπτύχθηκε σε περισσότερες από 35 χώρες και κατάφερε να αποσπάσει σημαντικές διακρίσεις σε πληθώρα διεθνών διαγωνισμών.
Ανέπτυξε πρώτη σε παγκόσμιο επίπεδο, ένα πρωτοποριακό σύστημα ιχνηλασιμότητας προϊόντων μέσα από την ιστοσελίδα της, ενώ σε συνεργασία με τους παραγωγούς του Κολυμβαρίου παράγει υψηλής διατροφικής αξίας ελαιόλαδο εφαρμόζοντας πρωτοποριακές μεθόδους ποιοτικής αξιολόγησης, έκθλιψης και διαχείρισης του ελαιοκάρπου στο υπερσύγχρονο ελαιουργείο της. Στην γκάμα των προϊόντων της, εκτός από ποιοτικό ελαιόλαδο ΠΟΠ Κολυμβάρι και βιολογικό, συμπεριλαμβάνονται μια σειρά από συσκευασίες βαλσάμικου ξυδιού, και ποικιλία από επιλεγμένες ελληνικές ελιές.

Ετικέτες

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα