27 Φεβ 2015

Επ' αυτοφώρω σύλληψη...

Για φθορά ξένης περιουσίας και απόπειρα κλοπής κατ' εξακολούθηση, συνελήφθη 32χρονος χθες το μεσημέρι, στη μαρίνα του Ρεθύμνου, από στελέχη της Λιμενικής Αρχής.

Συγκεκριμένα, κατόπιν συντονισμένης επιχείρησης, ο άνδρας πιάστηκε να έχει παραβιάσει σταθμευμένο Ι.Χ. όχημα και να έχει κλέψει από το εσωτερικό του, το χρηματικό ποσό των 4,30 ευρώ. Επίσης, ύστερα από έλεγχο, βρέθηκε στην κατοχή του 32χρονου, ένα πιστόλι, το οποίο και κατασχέθηκε.

Ακολούθησε κατ'οίκον έρευνα όπου εντοπίστηκαν 4 κινητά τηλέφωνα, ένα tablet, ένα φορητό dvd, δυο συσκευές lazer, έξι κλειδιά διαφόρων οχημάτων, δύο συσκευές bluetooth, τέσσερις σουγιάδες, ένα μαύρο πορτοφόλι, ένα μπουκάλι με μεταλλικά σφαιράκια αεροβόλου, δώδεκα χαρτονομίσματα διαφόρων χωρών μικρής αξίας, μία συσκευή dvd και ένας φορητός υπολογιστής, την κατοχή των οποίων δεν μπόρεσε να δικαιολογήσει.

Επιπροσθέτως, ένα εκ των ανωτέρω κινητών τηλεφώνων αναγνωρίσθηκε από τον κάτοχό του καθώς είχε αφαιρεθεί από σταθμευμένο όχημα στη μαρίνα Ρεθύμνου μεταξύ  23 και 24/2-15 και είχε δηλωθεί στην οικεία Λιμενική Αρχή.

Προανάκριση διενεργείται κατά την αυτόφωρη διαδικασία, από το Λιμεναρχείο Ρεθύμνου ενώ κατασχέθηκαν τα αντικείμενα και συσκευές.

Ετικέτες

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα