30 Ιουν 2015

Παρίστανε τη μητέρα ανήλικου για να τον βοηθήσει να φύγει από τη χώρα

Συνελήφθη, 26χρονη αλλοδαπή για διευκόλυνση εξόδου από τη χώρα σε μη νόμιμο αλλοδαπό, και πλαστογραφία στο Ηράκλειο
Επιπλέον, συνελήφθησαν δύο αλλοδαποί (53χρονος και 41χρονη) υπήκοοι Συρίας για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου και διευκόλυνση εξόδου από τη χώρα σε μη νόμιμο αλλοδαπό
Η 26χρονη παρουσιάζοντας ως τέκνο της ανήλικο αγόρι επιχείρησε, να ταξιδέψει μαζί του με πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα, για Γερμανία

Συνελήφθη, χθες (28.06.2015) το μεσημέρι, στον Κρατικό Αερολιμένα Ηρακλείου «Ν. Καζαντζάκης», από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αερολιμένα Ηρακλείου, 26χρονη αλλοδαπή υπήκοος Βουλγαρίας, για διευκόλυνση εξόδου από τη χώρα, σε ανήλικο μη νόμιμο αλλοδαπό υπήκοο Συρίας και πλαστογραφία.

Επιπλέον συνελήφθησαν ακόμη δύο αλλοδαποί υπήκοοι Συρίας ηλικίας 53 και 41 έτους, για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου και διευκόλυνση εξόδου από τη χώρα σε μη νόμιμο αλλοδαπό.

Ειδικότερα, η 26χρονη συνόδευε στον Κρατικό Αερολιμένα Ηρακλείου, το ανήλικο αγόρι προσποιούμενη την μητέρα του, κάνοντας χρήση ταξιδιωτικών εγγράφων  Αρχών Βουλγαρίας, προκειμένου να αναχωρήσουν από τη χώρα για τη Γερμανία.

Επιπλέον, το μεσημέρι της ίδιας ημέρας συνελήφθησαν ο 53χρονος και 41χρονη (γονείς του ανήλικου αγοριού) για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου και διευκόλυνση εξόδου από τη χώρα σε μη νόμιμο αλλοδαπό.
Από τη διενεργηθείσα προανάκριση προέκυψε ότι ο 53χρονος και η 41χρονη είχαν  παραδώσει, χθες (28.06.2015) το πρωί το χρηματικό ποσό των δύο χιλιάδων (2.000) ευρώ, στην 26χρονη προκειμένου να διευκολύνει την έξοδο του ανήλικου τέκνου τους από τη χώρα.

Τα πλαστά έγγραφα κατασχέθηκαν.

Το προανακριτικό έργο διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Αερολιμένα Ηρακλείου.
Οι συλληφθέντες, με την σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

Ετικέτες

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα