17 Ιουλ 2015

Βαλαβάνη: Δεν έχω λογαριασμό στο Ηράκλειο ούτε προνομιακές καταθέσεις

Την παραίτησή της από την κυβέρνηση ανακοίνωσε η αναπληρώτρια υπουργός Οικονομικών Νάντια Βαλαβάνη. Με μακροσκελέστατη επιστολή προς τον πρωθυπουργό εκφράζει την αντίθεσή της στην εφαρμογή των συγκεκριμένων μέτρων.
Σε δηλώσεις που έκανε το χθες μεσημέρι, προσερχόμενη στη Βουλή για τη συνεδρίαση της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, η κ. Βαλαβάνη είπε ότι είναι ολοφάνερο ότι όποιος δεν ψηφίσει τα μέτρα, δεν μπορεί να παραμείνει στην κυβέρνηση. Ωστόσο, η ίδια δεν απάντησε στο αν θα παραδώσει τη βουλευτική έδρα.
Παράλληλα, η κα Βαλαβάνη έδωσε απάντηση στη «φωτογραφική», όπως τη χαρακτήρισε, καταγγελία του βουλευτή της ΝΔ Λ. Αυγενάκη, περί αποδέσμευσης προθεσμιακής κατάθεσης 200.000 ευρώ ενόψει των capital control. Τόνισε ότι δεν διέθετε ειδική πληροφόρηση για τα capital control, αλλά επιπλέον δεν έχει λογαριασμούς στο Ηράκλειο Κρήτης, ούτε προθεσμιακές καταθέσεις.
Από την πλευρά του ο κ. Αυγενάκης ζητά από τους συναδέλφους του, ηρακλειώτες βουλευτές κι ευρωβουλευτές να διευκολύνουν το έργο της δικαιοσύνης και να δώσουν το δικαίωμα να ελεγχθούν οι κινήσεις των λογαριασμών που διαθέτουν αυτοί και οι συγγενείς τους (α’ και β’ βαθμού).

Ετικέτες ,

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα