12 Σεπ 2015

Δριμεία επίθεση Λαφαζάνη σε Τσίπρα από το Ηράκλειο

Δριμεία επίθεση Λαφαζάνη σε Τσίπρα από το Ηράκλειο
Ευθείες βολές κατά του Αλέξη Τσίπρα από τον επικεφαλής της Λαϊκής Ενότητας, Παναγιώτη Λαφαζάνη, ο οποίος ξεκίνησε την περιοδεία του στην Κρήτη, παραθέτοντας συνέντευξη Τύπου.

"Ο κ. Τσίπρας αποφάσισε τις εκλογές νομίζοντας ότι είχε την αυτοδυναμία στο τσεπάκι του. Πήγε για μαλλί αλλά μπορεί να βγει και κουρεμένος" είπε χαρακτηριστικά. Αποφάσισε να οδηγήσει τη χώρα σε "εκλογές-εξπρές" για δύο λόγους. Για να μην μπορέσει ο λαός να ενημερωθεί "για τις τρομακτικές συνέπειες του τρίτου μνημονίου" και για να "αιφνιδιάσει όλους εμάς που είπαμε όχι σε αυτό το μνημόνιο", είπε ο κ. Λαφαζάνης.

"Εγώ και οι σύντροφοί μου είμαστε "υπερήφανοι" που δεν κρατήσαμε τους υπουργικούς θώκους και τα βουλευτικά έδρανα για να πούμε όχι στο μνημόνιο και να συνεχίσουμε τον αγώνα για την πατρίδα, τη δημοκρατία και την κοινωνική δικαιοσύνη", πρόσθεσε.

Χαρακτήρισε ως στημένο παιχνίδι τις δημοσκοπήσεις, λέγοντας ότι "δε μπορούν είπε να συνειδητοποιήσουν τα ρεύματα της κοινωνίας, ειδικά των νέων και των φτωχών στρωμάτων και γι' αυτό στις δημοσκοπήσεις αυτές δεν καταγράφουν τη δύναμη της ΛΑΕ".


neatv

Ετικέτες ,

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα