17 Σεπ 2015

Ρέθυμνο: Τρεις ταχυδρομικοί κώδικες

Σε τρεις «ζώνες» χώρισαν τα ΕΛΤΑ την πόλη του Ρεθύμνου, αναφορικά με τον ταχυδρομικό κώδικα.
Με αυτόν τον τρόπο ταξινομείται καλύτερα η αλληλογραφία και το υποκατάστημα του Ρεθύμνου κερδίζει χρόνο στη διανομή, ενώ λύνεται και το μπέρδεμα που προκύπτει πολλές φορές με τη συνωνυμία οδών. Οδός Πανεπιστημίου Κρήτης ή Κολοκοτρώνη για παράδειγμα υπάρχει και στην Καλλιθέα και στην περιοχή του Πανοράματος στο Ατσιπόπουλο. Ο διαχωρισμός σε ζώνες θα λύσει το πρόβλημα αφού το Ρέθυμνο χωρίζεται σε δυτικό, ανατολικό και κέντρο.
Έτσι οι κάτοικοι του δυτικού τμήματος της πόλης του Ρεθύμνου (Κουμπές, στρατόπεδο) έχουν τον κωδικό 74131, όσοι μένουν στο κέντρο, τον κωδικό 74132 και όσοι κατοικούν στο ανατολικό Ρέθυμνο (Περιβόλια) έχουν τον κωδικό 74133.
Οι κάτοικοι του Ρεθύμνου θα λάβουν τις επόμενες ημέρες επιστολή από τα ελληνικά ταχυδρομεία με την οποία θα τους γνωστοποιηθεί η αλλαγή και ο νέος τους ταχυδρομικός κώδικας για να τον χρησιμοποιούν στην αλληλογραφία τους.
Σε ό,τι αφορά τα χωριά του δήμου Ρεθύμνου ο ταχυδρομικός κώδικας παραμένει ο ίδιος – 74100 – όπως επίσης και στον υπόλοιπο νομό δε υπάρχει καμία αλλαγή.





goodnet

Ετικέτες

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα