4 Νοε 2015

Διάλυση εργολαβίας στο Κλειστό γυμναστήριο της Αμμούδας

Με ομόφωνη απόφασή του το Δημοτικό Συμβούλιο Αγίου Νικολάου, που συνεδρίασε υπό την προεδρία του Γιώργου Καλογεράκη, αποφάσισε τη διακοπή των εργασιών του έργου του Κλειστού Γυμναστηρίου Τ10, τη διάλυση της τρέχουσας εργολαβίας.
Το πολύπαθο έργο, η μελέτη κατασκευής του οποίου είχε εγκριθεί από το 2002, από το τότε δημοτικό συμβούλιο, παραμένει ως σήμερα ανολοκλήρωτο.

Όπως είπε ο Δήμαρχος Αντώνης Ζερβός, η καθυστέρηση αυτή ήγειρε στη διαδρομή, διάφορα ζητήματα που αφορούν την πρόοδο του έργου, ξεκινώντας από την ομαλή χρηματοδότησή του, κυρίως όμως σήμερα το έργο να πρέπει να ολοκληρωθεί με προδιαγραφές που ξεπεράστηκαν από το χρόνο και υλικά παρωχημένα, που δεν υπάρχουν πλέον στην αγορά.

Άρα, εκ των πραγμάτων τίθεται ζήτημα δυσκολίας ολοκλήρωσης της παρούσας εργολαβίας κι επιπλέον τίθενται και μια σειρά άλλων, σοβαρών ζητημάτων, όπως η απουσία πρόβλεψης εγκατάστασης κλιματισμού, που δεν προβλεπόταν στις αρχικές προδιαγραφές, σχεδιασμού του έργου, που βασίστηκε σε πρότυπα της τότε Γ. Γραμματείας Αθλητισμού.

ΝΙΚΟΣ ΤΡΑΝΤΑΣ-anatolh

Ετικέτες

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα