24 Μαρ 2016

Άννα Ίβερς, μοντέλο παλαιάς κοπής

Άννα Ίβερς, μοντέλο παλαιάς κοπής
Άννα Ίβερς, μοντέλο παλαιάς κοπής
Καθώς η επιρροή των social media συνεχώς αυξάνεται, αποτελούν πλέον και μία πάγια στρατηγική για την επικράτηση των μοντέλων στο χώρο της μόδας, όμως υπάρχει ένα σούπερ μόντελ η Άννα Ίβερς που σκέφτεται διαφορετικά.

Το 23χρονο μοντέλο από τη Γερμανία έχει στο ενεργητικό του εννέα εξώφυλλα στη Vogue -όταν η «βασίλισσα» του Instagram Κένταλ Τζένερ, μόλις τώρα έχει κάνει το πρώτο της εξώφυλλο για τον μήνα Απρίλιο της συνδρομητικής Vogue- και έχει κάνει αμέτρητες φωτογραφήσεις για τα περισσότερα περιοδικά, ενώ έχει «περπατήσει» και στις πασαρέλες για τους μεγαλύτερους οίκους μόδας.

Το 2015 φωτογραφήθηκε για το ημερολόγιο της Pirelli και ψηφίστηκε Μοντέλο της Χρονιάς από τους ειδικούς της μόδας, ξεπερνώντας την Κένταλ Τζένερ και την Τζίτζι Χαντίντ, που οι δυο τους έχουν περισσότερους από 67 εκατομμύρια followers στο Instagram, ενώ η Ίβερς έχει μόνο 160 χιλιάδες, αποδεικνύοντας ότι τα μοντέλα της «παλιάς σχολής» έχουν ακόμη πέραση.

«Είμαι πολύ τυχερή. Δεν είμαι πάρα πολύ εκτεθειμένη στα social media και πηγαίνω αρκετά καλά για μένα. Μου αρέσει να προστατεύω την ιδιωτική μου ζωή», δήλωσε το σούπερ μόντελ σε συνέντευξη που έδωσε στην εφημερίδα «The Independent».

Πάντως παραδέχτηκε ότι υπάρχει πίεση, ώστε τα μοντέλα να μοιράζονται τη δουλειά τους με τους followers, αλλά όπως είπε αυτή δεν το κάνει και προς το παρόν δεν έχει πρόβλημα.




ΑΠΕ-ΜΠΕ




Κρήτη Κοινωνία Θέμα ΔιάφοραΠολιτική Lifestyle Video ΟικονομίαΑυτοδιοίκηση 
Πολιτισμός Υγεία ΠεριβάλλονΠαράξενα Τουρισμός Αγροτικά Επιστήμη τεχνολογία
Hot news Εκλογές Top story ΚαφενείοΓυναίκα Απόψεις Ομορφιά Σχέσεις ΦωτογραφίαΠρόσωπα Ζώδια 
Κατοικίδια Μόδα

Ετικέτες

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα