22 Μαρ 2016

Ιστότοπος ερωτικών γνωριμιών προς κοινοβουλευτικούς...

Ιστότοπος ερωτικών γνωριμιών προς κοινοβουλευτικούς...
Μια απίστευτη πρόταση προς τους πολιτικούς της Βραζιλίας
Ένας βραζιλιάνικος ιστότοπος ερωτικών γνωριμιών πρότεινε σήμερα στους Βραζιλιάνους κοινοβουλευτικούς, στο πλαίσιο ενός προωθητικού προγράμματός του, να αποκτήσουν συνδρομή με έκπτωση ώστε να "ξεδίνουν" διαδικτυακά αντί να σπέρνουν το χάος στο κοινοβούλιο.

"Ανησυχούμε για την κατεύθυνση που λαμβάνει το πολιτικό κλίμα στη χώρα, γι αυτό προσφέρουμε στους πολιτικούς μια προωθητική συνδρομή (...) ώστε να περιορίσουμε τις αισχρολογίες στις διαδικτυακές υπηρεσίες μας" αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο ιστότοπος.

"Αυτή η εκστρατεία έχει ως στόχο να ξεδίνουν οι βουλευτές και να σταματήσουν να τα κάνουν λίμπα" στο κοινοβούλιο, συνεχίζει η ανακοίνωση.

Από την περασμένη Παρασκευή το κοινοβούλιο της Βραζιλίας εξετάζει την πρόταση για την αποπομπή της προέδρου Ντίλμα Ρουσέφ. Η χώρα έχει βυθιστεί σε μια άνευ προηγούμενου πολιτική κρίση με αφορμή το τεράστιο σκάνδαλο διαφθοράς με επίκεντρο την κρατική πετρελαϊκή εταιρεία Petrobras. Εκτιμάται ότι τουλάχιστον 34 βουλευτές και γερουσιαστές εμπλέκονται στην υπόθεση αυτή.

Ο ιστότοπος, που επιτρέπει στους χρήστες να κλείνουν ραντεβού μεταξύ τους αλλά και να ανεβάζουν φωτογραφίες και βίντεο πορνογραφικού περιεχομένου, προσφέρει σε όλους τους κοινοβουλευτικούς που θα χρησιμοποιήσουν τις υπηρεσίες του έκπτωση 70%.

"Αρκεί να μας δώσουν τον αριθμό καταχώρισής τους στο Ανώτατο Εκλογοδικείο", εξήγησε ένας εκπρόσωπός του.


e-typos

Ετικέτες ,

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα