14 Απρ 2016

Γιατί το 75% των εφήβων λέει ότι το επόμενο τηλέφωνο τους θα είναι iPhone.

Γιατί το 75% των εφήβων λέει ότι το επόμενο τηλέφωνο τους θα είναι iPhone.
Γιατί το 75% των εφήβων λέει ότι το επόμενο τηλέφωνο τους θα είναι iPhone.
Μπορεί ο ρυθμός πωλήσεων του iPhone να επιβραδύνεται, αλλά το... επίπεδο δημοτικότητας των συσκευών της Apple μεταξύ των πελατών-εφήβων, είναι υψηλότερη από ποτέ και μάλιστα αυξάνεται συνεχώς.

Σε μια εκτεταμένη νέα έρευνα που πραγματοποιήθηκε από τους αναλυτές της Piper Jaffray, ένα επιβλητικό ποσοστό της τάξης του 69% ισχυρίζεται ότι είναι ιδιοκτήτες ενός iPhone. Ακόμη καλύτερα, το 75% των εφήβων δηλώνουν ότι αναμένουν ότι το επόμενο τηλέφωνό τους θα είναι ένα iPhone.


Όσο για το iPad, έχει και αυτό υψηλό ποσοστό δημοτικότητας, αλλά δεν βρίσκεται κοντά στα επίπεδα του iPhone. Ενώ οι πωλήσεις του iPad είναι μειωμένες, οι πωλήσεις του iPad mini αυξήθηκαν στο 16%. Εν τω μεταξύ το 50% αναφέρει ότι το επόμενο τάμπλετ τους θα είναι iPad.

Στην έρευνα συμμετείχαν 6.500 έφηβοι με μέσο όρο ηλικίας τα 16,5 έτη.

Δεν αποτελεί μυστήριο το γεγονός ότι η Apple είναι δημοφιλής μεταξύ των εφήβων. Είναι μια εταιρεία που στοχεύει πάρα πολύ στο νεανικό κοινό. Δεδομένου ότι οι συσκευές όπως τα iPads χρησιμοποιούνται και στα σχολεία, είναι αναμενόμενο ότι τα παιδιά είναι ευπρόσδεκτα στον κόσμο της Apple από νεαρή ηλικία μέχρι και να μεγαλώσουν.

Αναμφισβήτητα, λοιπόν, αποτελεί καλό οιωνό για το μέλλον της Apple ότι οι σημερινοί έφηβοι αποτελούν τη μελλοντική πρωτογενή αγορά της.



tro-ma-ktiko

Ετικέτες ,

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα