5 Απρ 2016

Αντιδράσεις κομμάτων για την ομιλία του πρωθυπουργού στην ΚΟ

Αντιδράσεις κομμάτων για την ομιλία του πρωθυπουργού στην ΚΟ
Αντιδράσεις κομμάτων για την ομιλία του πρωθυπουργού στην ΚΟ 
Η ομιλία του κ. Τσίπρα στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ προκάλεσε την έντονη αντίδραση των κομμάτων της αντιπολίτευσης.

Το Ποτάμι σε ανακοίνωσή του αναφέρει: «Ο γνωστός και προβλέψιμος κ. Τσίπρας ανεβάζει ξανά την ίδια παράσταση. Αναζήτηση εχθρών προκειμένου να πείσει τους βουλευτές του να ψηφίσουν τα μέτρα. Ακόμη και η συμφωνία που τον Αύγουστο ήταν «πραξικόπημα» και «προϊόν εκβιασμού» έγινε τώρα ετεροβαρής υπέρ των ελληνικών συμφερόντων που την υπονομεύει το ΔΝΤ. Τα επικοινωνιακά τρικ και τα ψέματά του πείθουν πλέον μόνο όσους φορούν κομματικές παρωπίδες».

Η εμμονή του πρωθυπουργού σε συνωμοσιολογία, ανακρίβειες και ψέματα δεν πείθει πια ούτε τους βουλευτές του, ούτε τον ελληνικό λαό, αναφέρει το ΠΑΣΟΚ. Παράλληλα επισημαίνει ότι «δεν διδάχτηκαν από το στραπάτσο του καλοκαιριού. Είναι και ακατάλληλοι και αμετανόητοι, άκρως επικίνδυνοι. Ο κ. Τσίπρας μας είπε σήμερα, ότι οι Έλληνες πρέπει να χαίρονται, γιατί με την πολιτική του επιβαρύνονται με μέτρα 5,5 δισ. για το 2016 και 14 δισ. συνολικά για την τριετία 2015-2017″.

Ετικέτες

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα