29 Μαρ 2016

Παιδικά γυαλιά ηλίου: Aπαραίτητα!

Παιδικά γυαλιά ηλίου: Aπαραίτητα!
Παιδικά γυαλιά ηλίου: Aπαραίτητα!
Αν για εμάς τα  είναι γυαλιά ηλίου άκρως απαραίτητα φανταστείτε για ένα παιδί. Τώρα που πια οι κλιματικές αλλαγές είναι κατακλυσμιαίες, κρίνεται απαραίτητο να εξασφαλίσουμε στα παιδιά μας ένα σωστό ζευγάρι γυαλιά ηλίου, με τον κατάλληλο φακό και τις κατάλληλες προδιαγραφές, ώστε να προστατέψουμε τα μάτια τους από τον ήλιο. Σαφέστατα πρέπει να αποφεύγεται να αγοράζετε γυαλιά ηλίου από καταστήματα παιχνιδιών, γιατί, δεν αποτελούν παιχνίδι αλλά ανάγκη σημαντική για τα παιδιά μας. Απορροφητικός φακός, τόσο στην UVA όσο και στην UVB, είναι ο πιο σημαντικός για την προστασία των ματιών τους.

Για τα νήπια υπάρχουν ειδικά γυαλιά, που είναι ανθεκτικά, που όσο και να τα τραβήξουν, χτυπήσουν, ανοίξουν, αντέχουν στις "κακουχίες". Οι έφηβοι μπορούν να επιλέξουν το γυαί της αρεσκείας τους αρκεί να πληροί όλους τους κανόνες προστασίας των ματιών από τον ήλιο.

Τέλος, τα γυαλιά ηλίου πρέπει να είναι άνετα, να μην ενοχλούν τα παιδιά, να μην είναι ιδιαιτέρως βαριά και να εξασφαλίζουν την οπτική ποιότητα που χρειάζεται. Τέλος, πρέπει να συντηρούμε τα γυαλιά τους καθαρίζοντας τα συχνά, με ιδιαίτερη όμως προσοχή, καθώς δεν πρέπει να χαραχθεί σε καμία των περιπτώσεων ο φακός, ενώ όταν δεν χρησιμοποιούνται επιβάλλεται να φυλάσσονται στην θήκη τους.


paidi.gr

Ετικέτες ,

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα