10 Δεκ 2014

"Ελληνίδα πόρνη" κατά τους Σκοπιανούς η αρχαιολόγος Ντόροθι Κινγκ

Διαδικτυακή επίθεση μέσω κοινωνικών δικτύων δέχεται τις τελευταίες δύο ημέρες η αρχαιολόγος Ντόροθι Κινγκ, η οποία πριν από λίγο καιρό είχε εκφράσει τις απόψεις της για το ζήτημα της ονομασίας των Σκοπίων.

«Αλήθεια; Ένας ηλίθιος με απειλεί επειδή είμαι Ελληνίδα πόρνη που αποκρύπτει την αλήθεια για τα Σκόπια;!;! LOL» γράφει στο Twitter η Αμερικανίδα αρχαιολόγος ενώ σε δεύτερο σχόλιο λέει ότι προτιμά να θεωρείται «Ελληνίδα πόρνη» παρά Σκοπιανή.



Πριν από λίγο καιρό, η διεθνούς φήμης αρχαιολόγος είχε δηλώσει ότι τα Σκόπια είχαν διάφορες ονομασίες κατά την αρχαιότητα αλλά το όνομα Μακεδονία δεν ήταν ποτέ μια από αυτές. «Ομολογουμένως οι αρχαίοι Μακεδόνες κατέκτησαν την περιοχή, όμως ο Μέγας Αλέξανδρος κατέκτησε επίσης το σύγχρονο Ιράν και το Αφγανιστάν και καμία από αυτές τις χώρες δεν ισχυρίστηκε ότι υπήρξε τμήμα της Αρχαίας Μακεδονίας!» είχε αναφέρει χαρακτηριστικά.



Σε τρίτο σχόλιό της στο Twitter, η Κινγκ αναφέρει ότι τόσο χτες όσο και σήμερα την «μπλόκαραν» από τους λογαριασμούς της Σκοπιανοί και είπε ότι είναι «κρίμα που δεν χρησιμοποιούν την ενέργειά τους για κάτι εποικοδομητικό».



Ετικέτες

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα