12 Δεκ 2014

Τρέχουν τα συνεργεία της ΔΕΗ στα Χανιά. Μικροπροβλήματα από την κακοκαιρία.

Με έντονη βροχή και πλημμυρισμένους δρόμους "ξύπνησαν" το πρωί οι Κρητικοί. Από το μεσημέρι της Πέμπτης το νησί πλήττεται ανά τακτά χρονικά διαστήματα από καταιγίδες.

Ευτυχώς μόνο μικροπροβλήματα παρουσιάστηκαν από τις καιρικές συνθήκες. Στα Χανιά χωρίς ρεύμα για ερκετές ώρες έμειναν τα Σφακιά, οι Βρύσσες και η Γεωργιούπολη. Μάλιστα η βλάβη στη Γεωργιούπολη δεν έχει ακόμα αποκατασταθεί αλλά πληροφορίες από τα συνεργεία της ΔΕΗ λένε ότι άμεσα θα αποκατασταθεί το πρόβλημα.

Σύμφωνα με τον υπεύθυνο της Πολιτικής Προστασίας στα Χανιά κ. Τασο Κουρουπάκη, δεν έχουν σημειωθεί ζημιές από την βροχόπτωση μόνο προβλήματα μικρής έκτασης, όπως κατολισθήσεις στο δρόμο την Παλαιόχωρα λίγο μετά τις Βουκολιές και στην Κάνδανο.

Η πυροσβεστική Υπηρεσία Χανίων δέχτηκε κλήση για φωτιά σε πέργκολα τα ξημερώματα στο Πασακάκι.
Το τμήμα Τροχαίας της αστυνομίας θα βρίσκεται επί ποδός στους δρόμους της πόλης ενώ και ητροχαία του ΒΟΑΚ κινείται κατά μήκος της εθνικής οδού.

Τέλος το Τμήμα της Πολιτικής Προστασίας της Αντιπεριφέρειας Χανίων συμβουλεύει τους οδηγούς να αποφεύγουν τις άσκοπές μετακινήσεις και να μετακινούνται μόνο όταν αυτό είναι απαραίτητο με μεγάλη προσοχή.

(Η φωτογραφία του άρθρου είναι από χτες το βράδυ και δείχνει την καταιγίδα στον κόλπο της Σούδας)

neatv

Ετικέτες ,

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα