12 Δεκ 2014

«Κόντρα» Βλαστού – Σταράκη λόγω Ρίχτερ

Σκληραίνει η κόντρα μεταξύ στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ και του δημοτικού συμβούλου Γιώργου Σταράκη, που έχει ξεκινήσει με αφορμή την αναγόρευση του γερμανού καθηγητή Ρίχτερ από το Τμήμα Πολιτικής Επιστήμης.
Οι αναφορές περί «γερμανικής συνιστώσας» από πλευράς Γ. Σταράκη προκάλεσαν την αντίδραση του γραμματέα της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργου Βλαστού, ο οποίος σε ανάρτηση του στο facebook, δεν έκρυψε πως προτίθεται να ζητήσει την παραίτηση του δημοτικού συμβούλου από τον συνδυασμό «Ρέθυμνο – Αλληλεγγύη – Ανατροπή» και την αντικατάστασή του!
Η επίμαχη ανάρτηση αναφέρει: «Μετά τις επαναλαμβανόμενες ανήθικες δημόσιες ψευτιές του δημοτικού συμβούλου Ρεθύμνου Γ. Σταράκη εναντίον εμένα, του συντονιστή της ΝΕ του ΣΥΡΙΖΑ Ρεθύμνου σ. Νίκου Σερντεδάκι και κατά του επικεφαλής της δημοτικής κίνησης που στήριξε ο ΣΥΡΙΖΑ Μιχάλη Ανδρουλάκη, ότι δήθεν εμείς φέραμε για βράβευση τον Ρίχτερ και είμαστε η γερμανική συνιστώσα του ΣΥΡΙΖΑ, θα προτείνω στην επόμενη συνέλευση της δημοτικής κίνησης ΡΑΑ τη λήψη απόφασης για άμεση παραίτηση και αντικατάσταση του Γ. Σταράκη από το δημοτικό συμβούλιο από την παράταξη.
Ο συγκεκριμένος παράγοντας κατάφερε και έγινε δεκτός ως υποψήφιος στη δημοτική κίνηση που στήριξε ο ΣΥΡΙΖΑ (ήταν λάθος του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ και αυτό πρέπει να μας προβληματίσει), καβάλησε το κύμα ανόδου του ΣΥΡΙΖΑ και με κατευθυνόμενη σκληρή σταυροδοσία (κάτι που δεν έκανε κανένας υποψήφιος μέλος του ΣΥΡΙΖΑ), εξελέγη στις πρώτες θέσεις με την ταμπέλα του ΣΥΡΙΖΑ. Μια τέτοια απόφαση είναι για μένα σημαντικότερη από μια μήνυση, την οποία άνετα θα μπορούσα να κάνω. Ψεύτες και συκοφάντες δεν έχουν θέση σε δημοτικές κινήσεις που στηρίζει η Αριστερά. Δεν θα ξανασχοληθώ με το θέμα. Τέλεια και παύλα. Ας πάρουν όλοι θέση».
Το θέμα είναι σίγουρο ότι έχει προκαλέσει τριβές στην δημοτική ομάδα του συνδυασμού «Ρέθυμνο – Αλληλεγγύη – Ανατροπή» και παρά το γεγονός ότι ο κ. Σταράκης ανέφερε ότι ο επικεφαλής Μιχάλης Ανδρουλάκης δεν στήριξε τον ίδιο και τον Στ. Βουρβαχάκη στο αίτημά τους προς το δημοτικό συμβούλιο, ο κ. Ανδρουλάκης μέχρι στιγμής έχει αποφύγει να πάρει δημόσια θέση.



goodnet

Ετικέτες

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα