16 Σεπ 2015

Ζωή Κωνσταντοπούλου τραγουδάει το Bella Ciao και επιτίθεται στον Τσίπρα

Τουλάχιστον 2.000 άτομα βρέθηκαν στην κεντρική προεκλογική συγκέντρωση της Λαϊκής Ενότητας, όπου τα στελέχη της εξαπέλυσαν μύδρους κατά του ΣΥΡΙΖΑ, του Αλέξη Τσίπρα και των πρώην συντρόφων τους, πριν τη διάσπαση.

Η κεντρική ομιλήτρια, Ζωή Κωνσταντοπούλου ανέβηκε στο βήμα και αμέσως ρώτησε τους πολίτες εάν θα πρέπει τελικά να πληρώσουν το χρέος για να της απαντήσουν δυναμικά από κάτω ΟΧΙ. Τότε η Ζωή Κωνσταντοπούλου σατυρίζοντας τον εαυτό τους και γελώντας τους είπε: "Τι είπατε;", την γνωστή φράση από τον τηλεοπτικό της καυγά με τη Σία Κοσιώνη.

Η κα Κωνσταντοπούλου άσκησε την πιο σκληρή κριτική της προς τον Αλέξη Τσίπρα λέγοντας πως παραβίασε τη λαϊκή εντολή, ενώ του έκανε και κριτική για τα ψηφοφέλτια λέγοντας πως βαφτίζει τους δοτούς ως εκλεγμένους για να τους περιβάλλει με τη βουλευτική ασυλία. Έδειξε μάλιστα και τον κ. Φλαμπουράρη λέγοντας πως τους έβαλε επικεφαλής στα ψηφοδέλτια χωρίς να είναι εκλεγμένοι από τον λαό.

Δεν έμεινε όμως εκεί η Ζωή Κωνσταντοπούλου. Συνέχισε την άγρια επίθεσή της κατηγορώντας εμμέσως πλην σαφώς ως διαπλεκόμενο τον κ. Φλαμπουράρη και λέγοντας πως παρακολουθεί τα ματς μαζί με τον κ. Μελισσανίδη. Κατηγόρησε επίσης τον κ. Παππά λέγοντας πως έκανε τα χατίρια της μιντιακής διαπλοκής, ενώ από τα πυρά της δεν ξέφυγε ούτε ο κ. Δραγασάκης, τον οποίο κατηγόρησε πως δεν άλλαξε τις διοικήσεις των τραπεζών.


Η ομιλία της Ζωής Κωνσταντοπούλου έκλεισε με όλα τα στελέχη της Λαϊκής Ενότητας να ανεβαίνουν στο βήμα και να τραγουδούν το Bella Ciao. Εντύπωση προκάλεσε το γεγονός πως η Ζωή Κωνσταντοπούλου όχι μόνο τραγουδούσε δυνατά, αλλά έδινε και τον ρυθμό στο συγκεντρωμένο πλήθος.Από την πλευρά του ο κ. Λαφαζάνης στόλισε και εκείνος τον ΣΥΡΙΖΑ, λέγοντας πως ακολούθησε με τα ίδια επιχείρηματα το βρώμικο παιχνίδι του Παπανδρέου και του Σαμαρά, σημειώνοντας πως παραδόθηκε ταπεινωτικά μαζί με το όχι του ελληνικού λαού στο δημοψήφισμα.

Και οι Podemos στη συγκέντρωση

Στελέχη των Podemos βρέθηκαν στην προεκλογική συγκέντρωση της Λαϊκής Ενότητας, κάτι που από μόνο του αποτελεί είδηση. Τα στελέχη των Podemos έδειξαν πως το ισπανικό κόμμα γυρίζει την πλάτη στον ΣΥΡΙΖΑ και τον Αλέξη Τσίπρα.

Όπως είπε στέλεχος των Podemos η αγάπη των πολιτών πλέον είναι με τη Λαική Ενότητα και πως δεν υπάρχει καμία δικαιολογία στους Έλληνες πολίτες να στηρίξουν τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα στις εκλογές της Κυριακής.

Πηγή: Newsit

Ετικέτες , ,

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα