21 Σεπ 2015

Πάτρα: Τρεις νεκροί φοιτητές από πτώση αυτοκινήτου στη θάλασσα

Τραγικό θάνατο βρήκαν τρεις φοιτητές στις 5:40 στην προβλήτα Αγίου Νικολάου στον παλαιό λιμένα Πατρών, όταν το ΙΧ. στο οποίο επέβαιναν έπεσε στη θάλασσα, δήλωσε στην ΕΡΤ ο Λιμενάρχης Πατρών Τρύφων Κοροντζής. Στο αυτοκίνητο επέβαιναν έξι φοιτητές από τους οποίους δύο κοπέλες και ένα αγόρι ανασύρθηκαν από δύτες νεκρά.

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των λιμενικών, προκειμένου να διακριβώσουν το πώς βρέθηκε το αυτοκίνητο μέσα στη θάλασσα στο παλιό λιμάνι της Πάτρας. Ένα από τα ενδεχόμενα που εξετάζουν οι λιμενικοί είναι η ολισθηρότητα του οδοστρώματος, λόγω της βροχόπτωσης, ενώ έχει γίνει έλεγχος αλκοτέστ στον οδηγό του αυτοκινήτου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, από τα πρώτα στοιχεία που έχει συλλέξει το λιμενικό, οι πέντε επιβαίνοντες φέρονται κάτοικοι Πατρών, ενώ δεν έχουν ακόμα διευκρινιστεί πλήρως τα στοιχεία του έκτου.

Οι σοροί των τριών νεκρών έχουν μεταφερθεί στην ιατροδικαστική υπηρεσία, στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο της Πάτρας, για τη διενέργεια νεκροψίας, ενώ οι τρεις διασωθέντες διακομίστηκαν στο νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας», προκειμένου να τους παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, τα τέσσερα αγόρια και τα δύο κορίτσια, ηλικίας από 20 έως 23 ετών, είχαν γνωριστεί λίγες ώρες νωρίτερα σε πάρτι. Όταν τελείωσε το πάρτι επιβιβάστηκαν και οι έξι στο αυτοκίνητο, προκειμένου να επιστρέψουν στα σπίτια τους.

Ο οδηγός του αυτοκινήτου κατευθύνθηκε στον δρόμο που βρίσκεται μέσα στη λιμενική ζώνη και οδηγεί από τον μόλο της Αγίου Νικολάου προς την ιχθυόσκαλα. Κάτω από αδιευκρίνιστες ακόμα συνθήκες, το αυτοκίνητο έπεσε στην θάλασσα, με αποτέλεσμα τα δύο κορίτσια και το ένα αγόρι να χάσουν την ζωή τους, ενώ τα άλλα τρία αγόρια κατάφεραν να βγουν σώα.

Πηγές: ΕΡΤ, ΑΠΕ

Ετικέτες

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα