22 Μαρ 2016

'Εχασε το πέος του και το 2012 με χειρουργική επέμβαση, απέκτησε βιονικό μόριο.

Έχασε την παρθενιά του ο άντρας με το βιονικό πέος
Έχασε την παρθενιά του ο άντρας με το βιονικό πέος
Ύστερα από ένα πολύ σοβαρό αυτοκινητιστικό ατύχημα που είχε το 1978 όταν ήταν σε ηλικία 6 ετών, ο Μοχάμεντ Αμπάντ, έχασε το πέος του και το 2012 χάρη σε χειρουργική επέμβαση, απέκτησε βιονικό μόριο.

Χρειάστηκαν τρία χρόνια, ώστε οι χειρούργοι να μπορέσουν να δημιουργήσουν το μόριο, ενώ επιπλέον ο Αμπάντ, ο οποίος περίμενε από την ηλικία των 18 ετών τη στιγμή που θα ήταν σε θέση να κάνει σεξ, ήταν υποχρεωμένος να περιμένει για μεγάλο χρονικό διάστημα προκειμένου αυτό να καταστεί λειτουργικό.

Την ιστορία του Αμπάντ είχε διαβάσει σε άρθρο στον Τύπο η 35χρονη Σαρλότ Ρόουζ, η οποία κέρδισε το βραβείο «καλύτερη ιερόδουλη της χρονιάς» το 2013 κι ήταν υποψήφια πολιτικός, υπερασπιζόμενη την ελευθερία του σεξ και ήρθε σε επικοινωνία μαζί του.

Του εξέφρασε την επιθυμία της να είναι η πρώτη γυναίκα με την οποία θα έρθει σε σεξουαλική επαφή, όπως και έγινε.

Σε αυτό το σημείο, βέβαια, να αναφέρουμε πως ο Μοχάμεντ είχε παντρευτεί το 2012, αλλά περίμενε μέχρι την πρώτη νύχτα του γάμου για να αποκαλύψει στη σύζυγό του την αλήθεια και τελικά ο γάμος χάλασε.

Τώρα ο ίδιος δηλώνει πως μετά την επαφή του με τη Σαρλότ, βρήκε ξανά την αισιοδοξία και την αυτοπεποίθησή του για να φλερτάρει και πάλι.


newsonly

Ετικέτες

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα