22 Μαρ 2016

Ενδιαφέρον για τα ντόπια προϊόντα

Ενδιαφέρον για τα ντόπια προϊόντα
Ενδιαφέρον για τα ντόπια προϊόντα
Περισσότεροι από 170 ξενοδόχοι, παραγωγοί και μεταποιητές αγροτικών προϊόντων, έχουν εκδηλώσει, μέχρι στιγμής, ενδιαφέρον για να λάβουν μέρος στο 5ο Παγκρήτιο Φόρουμ Προώθησης των Κρητικών προϊόντων στα Κρητικά ξενοδοχεία και στα δίκτυα διανομής Σούπερ Μάρκετ, που θα γίνει στις 2 Απριλίου στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Κρήτης στις Γούβες Ηρακλείου.
Ως καταληκτική ημερομηνία για τη δήλωση συμμετοχής έχει ορισθεί η Πέμπτη 24 Μαρτίου, προκειμένου να προετοιμαστούν οι κατ’ ιδίαν συναντήσεις των δύο πλευρών.
Το κορυφαίο για την οικονομία της Κρήτης επιχειρηματικό γεγονός έχει στόχο να βοηθήσει τη συνεργασία ξενοδόχων και αγροτών- μεταποιητών- προμηθευτών αγροτικών Κρητικών προϊόντων, ώστε να καλυφθούν οι ανάγκες των Κρητικών ξενοδοχείων και της ευρύτερης τοπικής αγοράς από την ντόπια παραγωγή, αλλά και να δοθεί η ευκαιρία στους επισκέπτες του νησιού να γνωρίσουν τα γνήσια προϊόντα της Κρητικής διατροφής.
Το εγχείρημα έχει στεφθεί με μεγάλη επιτυχία κατά τα τέσσερα προηγούμενα χρόνια και αποτελεί πλέον θεσμό για την τοπική αγορά, καθώς έχει δώσει τη δυνατότητα σε πολλούς ξενοδόχους να προμηθευτούν τοπικά προϊόντα από τους παραγωγούς, χτίζοντας μια οικονομική συνεργασία με πολλαπλά οφέλη για τις δύο πλευρές.
«Είναι μια μεγάλη ευκαιρία για κάθε ενδιαφερόμενο να προωθήσει τα αγροτικά, γαλακτοκομικά ή τυποποιημένα προϊόντα του απευθείας στα ξενοδοχεία της Κρήτης, στα δίκτυα διανομής και στα Super Market» τόνισε ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ηρακλείου κ. Μανώλης Αλιφιεράκης, αναφερόμενος στις συνεργασίες που έχουν προκύψει κατά τα προηγούμενα χρόνια.

Ετικέτες ,

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα