29 Μαρ 2016

Οι περίεργες απαιτήσεις του Τζον Τραβόλτα

Οι περίεργες απαιτήσεις του Τζον Τραβόλτα
Οι περίεργες απαιτήσεις του Τζον Τραβόλτα 
Δεν είναι η πρώτη φορά που οι παραξενιές του διάσημου ηθοποιού κάνουν τον γύρο του διαδικτύου. Ο σταρ του «The People v. O.J. Simpson» είναι γνωστός για τις απαιτήσεις που έχει όταν μένει σε ξενοδοχείο. Πιο πρόσφατη, αυτή που ζητάει ο μασέρ να είναι πάντα άντρας. Φυσικά αυτό δεν πέρασε απαρατήρητο από το Page Six του New York Post, που αποκάλυψε περισσότερες λεπτομέρειες για τις...ιδιοτροπίες του σταρ.

«Ο Τραβόλτα θέλει πάντα βαριές σκουρόχρωμες κουρτίνες για τα παράθυρα και πολλές φορές βάζει το προσωπικό να τις καλύψει με φύλλα αλουμινίου, έτσι ώστε να μην μπορεί κανείς να τον δει από τον εξωτερικό χώρο», αναφέρει πηγή στο Page Six.

«Φέρνει πάντα τα δικά του σεντόνια και έχει την απαίτηση το δωμάτιο που θα χρησιμοποιήσει, να έχει μείνει κενό για τουλάχιστον ένα 24ωρο, καθότι δεν θέλει να υπάρχει στο χώρο οποιαδήποτε μυρωδιά από τους προηγούμενους ένοικους», συμπληρώνει.

Πάντως το γεγονός και μόνο ότι ο ηθοποιός έχει κατηγορηθεί παλαιότερα για τις ιδιαίτερες σχέσεις του με τους μασέρ, είναι κάτι που σε βάζει σε σκέψεις για τις απαιτήσεις του. 

Ετικέτες

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα