30 Ιουν 2014

Συνεχίζεται η Γιορτή Κρητικής Διατροφής


Συνεχίζεται για τρίτη ημέρα σήμερα η Γιορτή Κρητικής Διατροφής 2014.
Αναλυτικά το πρόγραμμα της Γιορτής για σήμερα διαμορφώνεται ως εξής:
Δευτέρα 30 Ιουνίου 2014
19:30
Μέλι!!! Το θρεπτικό αυτό προϊόν, παρουσιάζει στους μικρούς μας φίλους με τον δικό της μοναδικό τρόπο η κ. Παναγιώτα Χατζηπαράσχου και οι συνεργάτες της από τον παιδικό σταθμό, Παιδικό Χαμόγελο!
Θεατρικό παιχνίδι, κουκλοθέατρο, και πολλές ακόμα εκπλήξεις με αφορμή το μέλι!!!
20:00
Μαθαίνουμε για τις σφακιανές πίτες από την κα Βαλυράκη Αικατερίνη και γνωρίζουμε το Κρητικό μέλι και την μαγική ζωή της μέλισσας από τον κ. Νίκο Μπιρλιράκη και τον Μελισσοκομικό Συνεταιρισμό Ρεθύμνου.
20:00
Κρητική παραδοσιακή μουσική και χοροί της Κρήτης από το μουσικοχορευτικό σύλλογο ΚΡΗΤΕΣ και τους: Στέλιο Ηλιάκη (λαούτο), Δημήτρη Κεραμιανάκη (λύρα) και Γιώργο Λαδάκη(λαούτο).
21:00
COCKTAIL LIKE CRETE
Κοκτέιλ με βάση Κρητικές γεύσεις από σπουδαίους BAR TENDERS της Αθήνας και της Κρήτης. Tα Κρητικά προϊόντα πρωταγωνιστές των shakers! Αυθεντικά κρητικά προϊόντα, αποστάγματα της κρητικής γης μπαίνουν «πίσω από τη μπάρα», για να δημιουργηθούν μοναδικά κοκτέιλ. Καλλιτέχνες δημιουργοί, μας παρουσιάζουν τις νέες συνταγές που θα κυκλοφορήσουν σε όλο τον κόσμο με γεύση ΚΡΗΤΗΣ και με πιστοποίηση «ΡΕΘΥΜΝΟ».
BARTENDERS: 1. Σπύρος Κερκύρας -2. Κιάκος Δημήτρης -3. Παπαδόπουλος Στέλιος -4.Ξαβιέρ Μισαιλίδης -5. Μπάγκος Γιώργος -6. Αλεξόπουλος Γιάννης -7. Γκικόπουλος Αλέξανδρος -8. Ευστρατιάδης Αλέξανδρος -9. Γιαννακάκης Αντώνιος. Την εκδήλωση συνοτνίζει και παρουσιάζει η Food and Drink Editor Ελένη Νικολούλια.
Η βραδιά θα ντυθεί μουσικά από γνωστούς και αγαπημένους dj's που θα διασκεδάσουν τον κόσμο με διαφορετικά είδη μουσικής.
DJ'S : 1. ALEFU-RA – 2. MEZZO-IR – 3. DJGEORGE ALEXX

Ετικέτες

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα