5 Δεκ 2014

Ομόφωνη ακύρωση του διαγωνισμού για τα σκουπίδια - Μαραθώνια συνεδρίαση του ΕΣΔΑΚ

Eν μέσω εντάσεων και μετά από μια πολύωρη συνεδρίαση το Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΣΔΑΚ αποφάσισε την ακύρωση του διαγωνισμού για τα σκουπίδια.
Ο ΕΣΔΑΚ ακoλουθώντας την απόφαση του δημοτικού συμβουλίου Ηρακλείου μετά από μια μαραθώνια συνεδρίαση αργά χθες το βράδυ αποφάσισε ομόφωνα την ακύρωση του διαγωνισμού και την προκήρυξη νέου.
Ο νέος διαγωνισμός θα γίνει με νέους όρους, αφού προηγηθεί μελέτη σκοπιμότητας και με στόχο την τη μετατροπή της μονάδας βιοξήρανσης σε μηχανικής διαλογής.
Η συνεδρίαση έγινε παρουσία του Περιφερειάρχη Σταύρου Αρναουτάκη ο οποίος προχώρησε σε καταγγελίες για «παπαγαλάκια που διακινούν σενάρια».
Πιο συγκεκριμένα, ο Σταύρος Αρναουτάκης εμφανίστηκε εκνευρισμένος καθώς όπως τόνισε υπονομεύεται ο περιφερειακός σχεδιασμός, σημειώνοντας ότι όχι μόνο θα χαθούν τα 100 εκατομμύρια και πλέον ευρώ αλλά θα επιβληθούν και πρόστιμα. Στη συνέχεια τόνισε ότι δεν υπάρχει καύση στον προγραμματισμό, όπως διαδίδουν τα διάφορα… παπαγαλάκια και ότι ο σχεδιασμός της Περιφέρειας για τα σκουπίδια υπήρξε πρωτοποριακός.
Επίσης παρουσίασε σχετικά έγγραφα όπου αποδεικνύεται, όπως είπε, ότι “σε όλους έγιναν παρατηρήσεις ενώ εμείς πήραμε συγχαρητήρια”.
Και κατέληξε ότι θα πάμε 40 χρόνια πίσω εξαιτίας ορισμένων που μεθοδεύουν την ανατροπή του σχεδιασμού.





Πηγή: inotos

Ετικέτες

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα