4 Ιαν 2015

15+1 διάσημα ζευγάρια που το 2015 θα τα βρει χώρια!

Το 2014 πολλά συνέβησαν. Θυελλώδεις έρωτες, σχέσεις ζωής, αγάπες, γάμοι, αλλά και ...χωρισμοί. Άλλωστε όλα μέσα στη ζωή είναι! Εμείς συγκεντρώσαμε τους πιο πολύκροτους χωρισμούς και τα διαζύγια που έκαναν το γύρο όχι μόνο της Ελλάδας, αλλά και του κόσμου όλου….

Ξεκινάμε με τους δικούς μας τους διάσημους Έλληνες...


Πέτρος Κωστοπουλος- Τζένη Μπαλατσινού: Τελείωσαν την πρωινή εκπομπή τους στο Mega, μας αποχαιρέτισαν και αμέσως μετά η είδηση έπεσε σαν βόμβα! Το λαμπερό αυτό ζευγάρι της σόουμπιζ ανακοίνωσε ότι παίρνει διαζύγιο μετά από 18 χρόνια γάμου!


Γιώργος Σαμαράς - Ελένη Φουρέιρα: Μολονότι έχουν περάσει μέρες πολλές, δεν λέει να καταλαγιάσει ο θόρυβος και οι φήμες γύρω από τον χωρισμό του ζευγαριού. Κανένας από τους δυο τους δεν φαίνεται να πτοείται, καθώς η Ελένη Φουρέιρα μετά τον χωρισμό της με τον Γιώργο Σαμαρά βρίσκεται ήδη σε σχέση με τον νεαρό εφοπλιστή Σπυράγγελο Λυκούδη και ο διάσημος ποδοσφαιριστής φωτογραφίζεται με έντονη κοινωνική ζωή.


Κώστας Κόκλας - Κατερίνα Σούλη: Τίτλοι τέλους και για τον γάμο του διάσημου ηθοποιού μετά από 10 χρόνια γάμου. Το ζευγάρι όσο κι αν προσπάθησε, δε κατάφερε να ξεπεράσει την κρίση, ενώ ο χωρισμός έγινε σε πολιτισμένο επίπεδο. Άλλωστε το ζευγάρι έχει και ένα παιδί μαζί.



Ευαγγελία Αραβανή- Ηλίας Βρεττός: Ο φρέσκος αυτός χωρισμός ομολογουμένως μας εξέπληξε. Ο Ηλίας Βρεττός βγήκε και διαλάλησε πως με την Ευαγγελία «τελειώσανε», ενώ η τελευταία απαθανατίζεται στο πλευρό διάσημου Έλληνα εφοπλιστή!



Ελένη Τσολάκη- Μιχάλης Αντιώτης: Μετά από δύο χρονιά σχέσης, το ζευγάρι χώρισε, μάλλον λόγω των αυξημένων επαγγελματικών υποχρεώσεων της Τσολάκη. Αφορμή της ρήξης τους ήταν το γεγονός ότι κοινές τους φωτογραφίες κυκλοφόρησαν στα εξώφυλλα περιοδικών, τη στιγμή που ο Αντιώτης απεχθάνεται τη δημοσιότητα.



Μαίρη Συνατσάκη- Μύρωνας Στρατής: Χώρισε και αυτό το διάσημο ζευγάρι μετά από τέσσερα χρόνια σχέσης και… συγκατοίκησης. Η Μαίρη Συνατσάκη τώρα τελευταία απαθανατίζεται σε τρυφερές περιπτύξεις με τον γνωστό σεφ Γιάννη Αποστολάκη, ενώ ο Μύρωνας Στρατής δηλώνει στις συνεντεύξεις του πως την εκτιμά και πάντα θα την… αγαπα.

Και περνάμε στο διεθνές προσκήνιο...



Ελενα Μπόναμ Κάρτερ- Τιμ Μπάρτον (Helena Bonham Carter - Tim Burton): Η είδηση του χωρισμού αυτού έσκασε σαν βόμβα για το αγαπημένο αυτό ζευγάρι του Χόλιγουντ που μπορεί να μην είχε παντρευτεί ποτέ, μετρούσε, όμως, 13 χρόνια σχέσης και δύο…παιδιά.


Μπρίτνεϊ Σπίαρς- Ντέιβιντ Λουκάντο (Britney Spears - David Lucado): Ετοιμάζονταν να παντρευτούν, αλλά ο χωρισμός τους πρόλαβε τον Αϋγουστο που μας πέρασε. Ο λόγος; Οι αταξίες του Λουκάντο με άλλες γυναίκες. Αποκορύφωμα; 'Οτι η Μπρίτνεϊ έμαθε για ένα βίντεο στο οποίο απεικονίζεται ο Λουκάντο να την απατά με μια άλλη γυναίκα, ένα βίντεο το οποίο έκανε και το γύρο του Χόλιγουντ!



Μαράια Κάρεϊ- Νικ Κάνον (Mariah Carey - Nick Cannon): “ Είναι αλήθεια ότι υπάρχει πρόβλημα στον Παράδεισο. Ζούμε σε χωριστά σπίτια εδώ και πολλούς μήνες», ανέφερε σε συνέντευξή του ο 33χρονος παρουσιαστής του “America's Got Talent” Νικ Κάνον τον Αύγουστο που μας πέρασε, επιβεβαιώνοντας έτσι τον χωρισμό του με τη Μαράια Κάρεϊ. Τα προβλήματα, ωστόσο, στη σχέση τους είχαν ξεκινήσει εδώ και πολύ καιρό, καθώς ο Κάνον δεν ήταν ιδιαίτερα πιστός κατά τη διάρκεια του γάμου του. Αποκορύφωμα το γεγονός ότι ο ίδιος αποκάλυψε ότι πριν τη Μαράια είχε σχέση με την Κιμ Καρντάσιαν και ότι είχε κάνει σεξ μαζί της σε δημόσιο χώρο! To ζευγάρι έχει αποκτήσει δυο παιδιά, τα δίδυμα Μονρόε και Μοροκαν.



Ρίτσαρντ Γκιρ - Πάντμα Λάξμι (Richard Gere - Padma Lakshmi): Επτά μήνες μόνο διήρκησε η σχέση του Ρίτσαρντ Γκιρ με τη 44χρονη παρουσιάστρια του αμερικανικού «Τop Chef», Πάντμα Λάξμι. Οι επαγγελματικές υποχρεώσεις και των δύο ήταν αυτές που τελικά απομάκρυναν το ζευγάρι και τελικά έφτασαν στο χωρισμό. Σημειώστε πως ο αλλοτινός ζεν πρεμιέ το Σεπτέμβριο του 2013 είχε πάρει διαζύγιο από την επί 11 χρόνια σύζυγό του, Κάρεϊ Λόουελ, με την οποία έχουν αποκτήσει ένα γιο, τον Όμηρο.




Ντέιβιντ Ντουκόβνι- Τία Λεόνι (David Duchovny - Tea Leoni): Θυελλώδης η σχέση τους, αλλά μάλλον δεν έμελλε να κρατήσει. Αντιμετώπιζαν άπειρα προβλήματα στον γάμο τους, έκαναν εκατοντάδες προσπάθειες επανασύνδεσης, αλλά τελικά φέτος χώρισαν και τυπικά μετά από 17 χρόνια γάμου. Σας θυμίζουμε πως το 2008 ο Ντουκόβνι μπήκε σε κλινική για να απεξαρτηθεί από τον εθισμό του στο σεξ, η Τία Λεόνι τον ξαναδέχτηκε πίσω, αλλά πόσα να αντέξει η γυναίκα. Το 2011 τα προβλήματα ξανάρχισαν και έκτοτε το ζευγάρι ήταν εκ νέου σε διάσταση… Σημειώστε πως έχουν δύο παιδιά, ηλικίας 15 και 12 χρονών.





Mέλανι Γκρίφιθ- Αντόνιο Μπαντέρας (Melanie Griffith - Antonio Banderas): Ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια του Χόλιγουντ δεν είναι πια μαζί. Μετά από 18 χρόνια γάμου και με μία 17χρονη κόρη καρπό του έρωτά τους, αποφάσισαν να τραβήξουν δρόμους…χωριστούς. «Προσεκτικά και συναινετικά αποφασίσαμε να ολοκληρώσουμε σχεδόν 20 χρόνια γάμου με ένα στοργικό και φιλικό τρόπο, τιμώντας και σεβόμενοι ο ένας τον άλλο, την οικογένεια και τους φίλους μας καθώς και τις όμορφες στιγμές που περάσαμε μαζί» αναφέρουν οι Γκρίφιθ και Μπαντέρας σε κοινή τους δήλωση.




Τζένιφερ Λόπεζ – Κάσπερ Σμαρτ (Jennifer Lopez - Casper Smart): Μετά από δύο χρόνια σχέσης η 44χρονη σήμερα Τζένιφερ Λόπεζ δεν είναι πια μαζί με τον κατά 18 χρόνια νεότερό της χορευτή Κάσπερ Σμαρτ. Ο λόγος του χωρισμού τους οι εντάσεις μεταξύ τους, αλλά και οι αταξίες του Κάσπερ!





Αντριάνα Λίμα- Μάρκο Ζάριτς (Adriana Lima - Marko Jaric): Το Μάιο του 2014 ο άγγελος της Victoria's Secret ανακοίνωσε και επίσημα τον χωρισμό της από το σύζυγό της, τον 35χρονο Σέρβο μπασκετμπολίστα Μάρκο Ζάριτς και ολόκληρος ο ανδρικός πληθυσμός έστησε τρελό πανηγύρι. Οι δυο τους είχαν παντρευτεί τον Ιούνιο του 2009 μετά από 9 μήνες σχέσης και έχουν αποκτήσει δυο κόρες, τη Βαλεντίνα και τη Σιένα.





Γκουίνεθ Πάλτροου – Κρις Μάρτιν (Gwyneth Paltrow - Chris Martin): «Καταλήξαμε στο συμπέρασμα ότι αν και αγαπάμε ο ένας τον άλλον πάρα πολύ, θα παραμείνουμε χωριστά. Είμαστε, ωστόσο- και θα παραμείνουμε- οικογένεια και με πολλούς τρόπους είμαστε πιο κοντά από ποτέ» ανέφεραν στην κοινή δήλωση χωρισμού τους η Πάλτροου και ο Μάρτιν γονείς της ενιάχρονης Απλ και του επτάχρονου Μόζες. Το ζευγάρι προσπάθησε πολύ να μείνει μαζί, αλλά δεν τα κατάφερε. Φήμες μάλιστα λένε πως η απιστία ήλθε από την πλευρά της Πάλτροου!




Κέιτι Πέρι- Τζον Μάγιερ (Katy Perry - John Mayer): Μπορεί όλοι να περίμεναν την ανακοίνωση του γάμου τους, αυτοί όμως αποφάσισαν να χωρίσουν! Η Κέιτι Πέρι δεν άντεξε την ανωριμότητα και τα νυχτοπερπατήματα του Μάγιερ και αποφάσισε να αφοσιωθεί ολοκληρωτικά στην καριέρα της!








tff
Γ.Οικονόμου

Ετικέτες

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα