2 Ιαν 2015

Με πυρετώδεις ρυθμούς οι προετοιμασίες στη Ν.Δ. για τη συγκρότηση των ψηφοδελτίων της

Σε πυρετώδεις ρυθμούς εξελίσσονται οι προετοιμασίες σε κεντρικό επίπεδο για την συγκρότηση των ψηφοδελτίων στο κυβερνών κόμμα της Νέας Δημοκρατίας.
Από την πλευρά της Νομαρχιακής Επιτροπής του κόμματος δεν υπάρχει συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα ενεργειών για το πότε θα υπάρξουν συνεδριάσεις ή ανακοινώσεις, αλλά όπως τονίζει ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Μιχάλης Σταυρακάκης, «είναι μια δυναμική διαδικασία που βρίσκεται σε εξέλιξη».
Με δεδομένη την παρουσία του υφυπουργού και νυν βουλευτή του κόμματος Γιάννη Πλακιωτάκη, το ενδιαφέρον εστιάζεται στην προσέγγιση τριών υποψηφίων που θα μπορούν να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις μια δύσκολης εκλογικής μάχης.
Σύμφωνα με ασφαλείς δημοσιογραφικές πληροφορίες, απόλυτα θετικός εμφανίζεται στο ενδεχόμενο ο Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Λασιθίου Κώστας Νικολαράκης.
Παράλληλα στο προσκήνιο έχει έλθει και το όνομα του πρώην βουλευτή Γιάννη Κουνενού, που φαίνεται να έχει ερείσματα και υποστηρικτές στο χώρο και θεωρείται πολύ πιθανή η υποψηφιότητά του, αφού ήδη το όνομά του συζητείται στα κομματικά όργανα.
Το τρίτο όνομα που υπάρχει στο τραπέζι είναι της δημοσιογράφου και υποψήφιας Δημάρχου Ιεράπετρας Ελένης Βλάσση. Η παρουσία της καλύπτει και το θέμα της γυναικείας εκπροσώπησης που επιδιώκουν όλα τα κόμματα στην επικείμενη αναμέτρηση.



ΜΙΧ. ΑΤΣΑΛΑΚΗΣ
anatolh

Ετικέτες ,

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα