2 Ιαν 2015

Ποια ονόματα «ακούγονται» για το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ στο νομό Λασιθίου

Με πολλή προσοχή επιδιώκουν στον ΣΥΡΙΖΑ να προχωρήσουν στην τελική διαμόρφωση των ψηφοδελτίων με απώτερο στόχο όχι μόνο την εκλογική νίκη, αλλά και την αυτοδυναμία.
Στο Λασίθι τα τοπικά στελέχη αποφεύγουν να προχωρήσουν σε ανακοινώσεις ονομάτων αναφέροντας πως υπάρχει κομματική διαδικασία που θα ακολουθηθεί και κανείς δε θέλει να την προκαταλάβει, ενώ παράλληλα επιθυμούν να μην υπάρχουν διαρροές - κυρίως για να αποφευχθούν τυχόν αναταράξεις ή κριτική σε περίπτωση που υπάρχουν αλλαγές στα πρόσωπα που θα επιλεγούν σε κεντρικό επίπεδο.
Μέχρι τώρα λοιπόν δεδομένη είναι η υποψηφιότητα του νυν βουλευτή Λασιθίου του κόμματος Κωστή Δερμιτζάκη, που συμμετέχει όπως και όλοι οι βουλευτές και απομένουν τρεις θέσεις για τις οποίες οι τοπικές οργανώσεις έχουν εκφράσει άποψη.
Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, από την Τοπική Οργάνωση Οροπεδίου Λασιθίου έχει προταθεί ο καθηγητής Γιώργος Κρασσανάκης, που υπηρετεί στο Λύκειο της περιοχής.
Στον Άγιο Νικόλαο η διαδικασία ψηφοφορίας που έγινε ανέδειξε προτεινόμενο υποψήφιο τον οδοντίατρο και Περιφερειακό Σύμβουλο Μανόλη Θραψανιώτη, έναντι του αρχιτέκτονα Μανόλη Αβραμάκη.
Παράλληλα έχει προταθεί από τον πρώην Δήμαρχο Αγίου Νικολάου Δημήτρη Κουνενάκη ο πρόεδρος του Νομαρχιακού Τμήματος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Γιώργος Αρακαδάκης, υποψηφιότητα που θα συζητηθεί στη Νομαρχιακή Επιτροπή, διότι δεν είναι μέλος του κόμματος.
Από τη Σητεία, έχει προταθεί η υποψηφιότητα του αγρότη Δημήτρη Δερμιτζάκη.



ΜΙΧ. ΑΤΣΑΛΑΚΗΣ
anatolh

Ετικέτες ,

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα